deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF veiligheidsbeslag SKG 3 sterren

GPF veiligheidsbeslag

In de categorie veiligheidsbeslag op www.deurbeslag.nl stel je met het GPF CombiVari concept zelf je set veiligheidsbeslag samen of kies je voor een samengestelde set.

Het merk GPF bouwbeslag heeft een groot assortiment veiligheidsbeslag dat voldoet aan de hoogste eisen voor inbraakwering. Het is SKG 3 sterren gecertificeerd en voldoet aan de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en de Nationale Beveiliging Richtlijn.

GPF CombiVari

Met GPF CombiVari kies je zelf je binnen of buiten veiligheidsbeslag. Je hebt keuze uit veiligheidsrozetten en veiligheidsschilden. Combinaties tussen binnen en buiten zijn mogelijk met een schild-schild of rozet-rozet. En met een 52 mm breed binnenschild is het ook mogelijk te combineren met een buitenrozet voor een unieke schild-rozet combinatie. Alle keuzes met behoud van maximale veiligheid. Met een keuze uit de GPF deurklinken en deurknoppen maak je je set compleet.

Verschillende finishes

Door de keuzevrijheid combineer je met gemak verschillende finishes in een set. Wil je bijvoorbeeld buiten een donkerkleurig veiligheidsbeslag dan kies je voor PVD antraciet en binnen kies je voor roestvast staal, omdat dat bij je binnendeurbeslag past.

Kerntrekbeveiliging

Wil je maximale veiligheid kies dan voor een massief veiligheidsschild of veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging. Lees hier alles over op onze informatie pagina over kerntrekbeveiliging.