Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Herfst buiten, RiZZ deurmatten binnen

Tags: deurmat, deurmatten, RiZZ, herfst, najaar

In het najaar lokken de mooie herfstkleuren veel mensen de natuur in. Een wandeling door het bos, over de hei of over het strand: al is het maar om daarna geoorloofd op te kunnen warmen met chocolademelk! Om te voorkomen dat bladeren, modder en regendruppels van buiten mee jouw huis in gaan, is een goede deurmat belangrijk. Met de kwalitatieve voetmatten van RiZZ wordt een hoog rendement behaald, met schone vloeren tot gevolg.

RiZZ deurmatten blog

Waarom RiZZ deurmatten?

RiZZ is leverancier van luxe interieurartikelen met uniek comfort en design. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt die zeer functioneel zijn. Met haar collectie deurmatten geeft RiZZ een nieuwe dimensie aan het vegen van je voeten. Door de inventief geplaatste borstels is het rendement van 80% (bij goed voeten vegen) zeer hoog. Dit betekent dat de mat bijna al het vuil uit het profiel van je schoenen of laarzen verwijdert. Je merkt dit resultaat direct wanneer je doorloopt over de vloer en amper sporen ziet. In de herfst hoef je dus niet langer te dweilen met de kraan open!

RiZZ deurmat modellen

Er zijn deurmatten voor binnen en voor buiten. Een deurmat voor binnen is gemaakt van stof, waardoor schoeisel optimaal gedroogd wordt. In het geval van een buitenmat wordt er gebruikgemaakt van stripborstels met UV-bestendig nylon. Deze borstels schrapen met name de viezigheid onder schoenen weg. De combinatie van een binnenmat en buitenmat van RiZZ zorgt voor uitstekende vuilwering in huis. Laat die herfst maar komen!

Bekijk onze RiZZ deurmatten