deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

“Ook in een huurhuis kun je volop je eigen smaak toevoegen!”

Influencers zijn niet meer weg te denken in de online wereld. Ze bieden inspiratie, verdiepen zich in samenwerkingen en fleuren jouw Insta-wall op met de mooiste plaatjes. Deurbeslag.nl ging diverse samenwerkingen aan met bloggers en ‘interieurgoeroes’. Vandaag in de spotlights: Marit van @huisje133.

Juf Marit: drijvende kracht achter @huisje133

“Al sinds ik klein was, wilde ik graag juf worden. En… dat is gelukt! Ik sta al vier jaar fulltime voor de klas, als juf van groep 3/4. Het verveelt geen moment en is een leuk contrast met mijn uit de hand gelopen hobby: Instagrampagina @huisje133. Ik startte het account twee jaar geleden, zodat ik foto’s van ons interieur niet op mijn privéaccount hoefde te plaatsen. Het bleek een goede zet, want ik had nooit verwacht dat er zo’n leuk wereldje achter zou zitten. En inmiddels ben ik de grens van 10.000 volgers zelfs overgegaan!”

Marit van @huisje133

Huurhuis personaliseren met meubelbeslag

Marit woont samen met haar vriend in een huurhuis in Friesland. Hoewel dat voor sommigen een belemmering is om je eigen draai te geven aan het interieur, geldt dat niet voor Marit. “We kunnen niet zomaar alles aanpassen in onze woning, maar we zijn gelukkig heel creatief geworden in het toevoegen van onze eigen smaak. Het is van zichzelf al een prachtige jaren ’30 woning, maar bijvoorbeeld de keuken heeft niet onze favoriete stijl. Door de landelijke keuken te pimpen met matzwarte, strakke greepjes van deurbeslag.nl, krijgt hij een stoerder en moderner karakter. Ik ben erg blij met de enorme keuze in de webshop en het gave eindresultaat!

Bekijk ons zwarte meubelbeslag

Keuken @huisje133