SUMMER SALE Gebruik de kortingscode zomer10 voor 10% korting. Geldig van 21 t/m 30 juni 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Kies de beste bescherming voor jouw brievenbus!

Tags: briefplaat, brievenbus, brievenbusbeveiliging

De tijd van touwtjes door de brievenbus is helaas niet meer… het is nu tijd om jouw voordeur extra te beveiligen. Dat geldt zeker wanneer er een briefplaat in jouw deur zit. Via die weg proberen indringers namelijk regelmatig om te ‘hengelen’ naar de deurkruk of oplegslot aan de binnenkant van een voordeur. Bescherm jouw briefplaat én jezelf daarom met brievenbusbeveiliging!

Brievenbusbeveiliging

‘Openhengelen’ is verleden tijd

Onze brievenbusbeveiliging SecuMax is een stalen kap die je aan de binnenzijde van de briefplaat monteert. In de meeste gevallen is de brievenbus beschermer gewoon over een eventuele tochtborstel te monteren. Zonder dat de post gehinderd wordt, voorkom je nu dat indringers jouw deur kunnen openhengelen. Met de SecuMax Plus brievenbusbeveiliging bescherm je daarnaast de knopcilinder aan de binnenzijde van de deur. Ideaal wanneer je de deur van binnen bedient met een knopcilinder in plaats van een sleutel.

Niets eruit, niets erin met brievenbusklep-beveiliging

Ga je op vakantie of wil je jouw brievenbus extra beschermen in aanloop naar Oud & Nieuw? Dan biedt de brievenbusklep-beveiliging van SecuMax uitkomst. Deze voorkomt dat de brievenbus gebruikt kan worden, zodat mogelijk vuurwerk in jouw hal verleden tijd is! Let wel op: ook de postbode kan op deze manier geen post meer bij je bezorgen. Je monteert de brievenbusklep-beveiliging eenvoudig op elke standaard brievenbusklep.

Bekijk onze brievenbusbeveiliging