Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Model A: schuifdeursysteem met sterrenstatus

Tags: budget, Model A, schuifdeur, schuifdeursysteem

Soepele beweging, scherpe prijs en stoere uitstraling. Drie essentiële onderdelen die schuifdeursysteem Model A de perfecte kandidaat maken voor jouw interieur! Ontdek Model A: het groentje in de familie van schuifdeursystemen. Met zijn veelzijdige uiterlijk vindt hij zijn weg in industriële, moderne en traditionele interieurs. Een alleskunner met oog voor stijl én jouw portemonnee!

Detail schuifdeursysteem Lanka

Eén systeem, tientallen opties in huis

Bij de aanschaf van Model A ben je ervan verzekerd dat je alle materialen in huis krijgt die je nodig hebt om het systeem te bevestigen. Het schuifdeursysteem bevat twee hangers, twee rails van één meter die je eenvoudig aan elkaar monteert en de nodige accessoires om het geheel te bevestigen en goed te kunnen bedienen. Je maakt Model A compleet met een schuifdeur die past in jouw interieur. Je hebt daarin volop keus: een industrieel of modern exemplaar geeft een compleet andere uitstraling dan een houten, opgeklampte deur. Model A tilt elke deur (letterlijk) naar een hoger niveau! Waar schuif jij deze blikvanger naar voren in je interieur?

Ontdek onze Model A