Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nieuw: schitterend loftdeurbeslag

Tags: schuifdeursysteem, schuifrail, loftdeur

Altijd al gedroomd van een loftdeur in jouw woning? Let dan op, want zo’n prachtig schuifdeursysteem is dichterbij dan je denkt! Cubic Colors verkoopt loftdeur schuifdeursystemen in verschillende stijlen en uitvoeringen, zodat er altijd een variant is die past bij jouw wensen en bij de stijl van jouw woning.

Loftdeur model robuust 2
Loftdeur model RVS enkel 1
Loftdeur model RVS dubbel 1
Loftdeur model kastenwand 1

Kiezen voor loftdeuren

Een gewone schuifdeur ken je vast: twee deuren die je met behulp van schuifdeurbeslag en rails naar elkaar toe kunt trekken, om zo twee ruimtes van elkaar te scheiden. Hierbij is de rails en ophanging weggewerkt in een strakke behuizing of in de muur zelf. Bij een loftdeur is het schuifdeursysteem juist bewust zichtbaar, om een stoere en opvallende look te creëren. Zo zijn er systemen met robuuste hengen, die je kunt monteren langs de bovenkant van de deur. Het geheel krijgt daarmee een landelijk of industrieel karakter. Bij loftdeuren wordt veel gebruik gemaakt van massieve, grove deuren (regelmatig gemaakt van steigerhout), terwijl ‘gewone’ schuifdeuren vaker ruitjes met glas bevatten en iets verfijnder zijn.

Schuifrailsysteem Schuifdeursystemen

Bekijk het assortiment