deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nu verkrijgbaar: garagedeurbeveiliging

Tags: garage, garagedeur, garagedeurbeveiliging

Op naar een beschermde garage met onze garagedeurbeveiliging! Immers: jij wilt toch ook dat jouw auto, fiets of spullen veilig opgeborgen kunnen worden? Het hebben van een garage is één, maar met goede beveiliging voorkom je bovendien dat ongenode gasten binnendringen. Welke beveiliging het beste van toepassing is op jouw garagedeur, leggen we je graag uit.

Garage met kanteldeur

Heb je een garage die geopend wordt met een kanteldeur? Dan kun je kiezen voor twee varianten van garagedeurbeveiliging. Allereerst is daar de SecuMax Garagedeurbeveiliging Plus. Kies dit product wanneer er geen loopdeur in jouw kanteldeur zit. Deze beveiliging wordt namelijk gespannen over de hele breedte van de deur, zodat het niet meer mogelijk is om een eventuele loopdeur te openen. Is jouw kanteldeur breder dan de lengte van deze SecuMax Plus? Dan kun je hem verlengen met een speciale stangenverlengingsset.

Zit er wel een loopdeur in jouw garage kanteldeur, dan is de SecuMax Garagedeurbeveiliging Basic set een goede oplossing. Het grote voordeel aan dit garageslot is dat je hem niet hoeft te installeren: het boren van twee gaatjes in de rail is voldoende. Moet de garagedeur dicht blijven, dan plaats je het slot simpelweg in de rail en that’s it!

Garagedeur met beveiliging
Garagedeur met beveiliging binnenzijde

Garage met sectionale overhead deur

Ook voor een garage met sectionaal deur of overheaddeur kun je gebruik maken van SecuMax Basic, zoals hierboven genoemd. Daarnaast is er een exemplaar dat specifiek geschikt is voor dit type garagedeuren: SecuMax Garagedeurbeveiliging Sectionaal. De plaatsing van dit slot gebeurt aan één kant van de garagedeur en is dus niet dubbelzijdig. Het slot kan wel van binnen en van buiten geopend worden. Dit doe je met behulp van een knop aan de binnenkant en een profielcilinder aan de buitenkant van de garagedeur. De cilinder wordt niet standaard meegeleverd, zodat je de mogelijkheid hebt om een gelijksluitende cilinder in de garagedeurbeveiliging te plaatsen.

Garagebeveiliging overheaddeur

 

 

 

 

Bekijk onze garagedeurbeveiliging