deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Ontmoet de nieuwste telg van Mauer: de DT1+

Tags: Mauer, Cilinders, DT1+

De populaire DT1 cilinder van Mauer heeft er een sterke broer bij in de vorm van de DT1+! Dit cilinderslot bezit alle kwaliteiten van de DT1 en is daarnaast uitgerust met een verstevigde brug. Dat maakt hem een uitstekend hulpmiddel voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen.

DT1+ cilinder Mauer

Het voordeel van een verstevigde brug

De belangrijkste extra van de DT1+ cilinder is zijn verstevigde brug. Die zorgt ervoor dat een cilinder in het midden niet afgebroken kan worden. En dat terwijl het midden juist de zwakste plek is van een cilinder, omdat de meenemer zich daar bevindt. De kans op een geslaagde inbraak wordt met een verstevigde brug dus flink verkleind. Want: is de cilinder niet gebroken, dan blijft de meenemer in het slot zitten en is de deur niet ontgrendeld.

Dubbele cilinders en knopcilinders

De collectie DT1+ cilinders bevat dubbele cilinders en knopcilinders. Dubbele cilinders kent nagenoeg iedereen: deze kun je aan beide zijdes bedienen met een sleutel. Voor knopcilinders geldt dat je deze aan de buitenzijde bedient met een sleutel en van binnenuit met een draaiknop. Zo weet je zeker dat je in het geval van een noodsituatie letterlijk in een handomdraai buiten kunt staan. Let echter op bij de aanschaf van een knopcilinder: volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn deze cilinders inbraakgevoeliger.

Bekijk de DT1+ cilinders