deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Stap jouw persoonlijke wereld binnen met GPF Entree

Tags: GPF Entree

Jouw entree vraagt om stijlvolle, bijpassende producten. Maak het jezelf gemakkelijk met een deurkruk uit de GPF Entree collectie. Deze krukken zijn uitgevoerd in acht finishes, waarbij je keuze hebt uit vier modellen. Zo heb jij een overzichtelijk assortiment van 32 uitvoeringen om uit te kiezen, aan de hand van jouw woonwensen.

Interieur met GPF Entree deurkruk

Luxe voor een betaalbare prijs

De collectie van GPF Entree heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het deurbeslag is uitgevoerd in RVS. Desgewenst wordt dit metaal afgewerkt met een hoogwaardige coating of PVD-behandeling. Naast geborsteld RVS zijn de deurkrukken op rozet beschikbaar in zwart, wit en antraciet met structuur, zwart en wit egaal en PVD messing en antraciet.

Kwalitatief RVS met een hoge

GPF Entree biedt luxe voor een betaalbare prijs. De deurkrukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt conform EN1906 klasse 3. Dit keurmerk geeft aan dat het deurbeslag intensief te gebruiken is. Naast de particuliere bouw, kom je GPF Entree ook tegen in de utiliteitsbouw (zoals ziekenhuizen en kantoren). Zij hebben baat bij een deurkruk die gedurende de dag probleemloos zeer vaak gebruikt kan worden.

Ontdek jouw GPF Entree

 

Finishes GPF Entree Collectie