Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Veilig en voordelig: S2-cilinders

Tags: cilinder, cilindersloten, S2

In cilinderland zie je regelmatig door de bomen het bos niet meer. Moet je nu gaan voor een extra hoge SKG-kwalificering, wel of geen keersleutel en welke finish kies je? Sinds enige tijd vind je een nieuw merk in de webshops van Cubic Colors: S2. We stellen dit bedrijf én zijn producten graag aan je voor!

S2 cilinders

S2 staat voor Safe and Secure

De firma S2 is onderdeel van de Barneveldse Nauta Group en staat voor de woorden ‘Safe’ en ‘Secure’. Bij haar ontwikkeling van veiligheidsproducten voor de deur houdt het bedrijf rekening met drie partijen. Allereerst jij: de klant, omdat je natuurlijk een goede prijs/kwaliteitverhouding wilt. Vervolgens de verwerker, zoals een aannemer of timmerman. S2 vindt het namelijk belangrijk dat het product zonder problemen te verwerken is in bijvoorbeeld een deur. En de derde partij is de architect, want… het oog wil ook wat!

Een uitgebreid assortiment cilinders

De cilinders van S2 zijn veelzijdig en veilig. Ze hebben het keurmerk SKG 2 sterren ontvangen, wat staat voor drie minuten inbraakvertraging. Bovendien zijn de cilinders erg gunstig geprijsd. Er zijn twee types cilindersloten ontwikkeld door het bedrijf: de S6 en F6.

Cilindertype S6 kenmerkt zich door dubbele boorbelemmering, zes pallen en een conventionele opbouw. Dat betekent dat je de sleutel op één manier in het sleutelgat kunt steken.

Cilindertype F6 bevat eveneens dubbele boorbelemmering en zes pallen, maar is daarnaast uitgerust met een keersleutelsysteem. Je kunt de sleutel daardoor op beide manieren in het slot steken. Deze keersleutelfunctionaliteit herken je aan het liggende (horizontale) sleutelgat.

Bekijk de cilinders van S2