Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vind je draai met de keersleutelfunctie

De keersleutelfunctionaliteit zorgt voor extra gemak bij het bedienen van jouw cilinder. Maar… wat houdt deze functie eigenlijk in?


Cilinder met keersleutelfunctie

Jouw sleutel insteken zoals jij dat wilt

Met de keersleutelfunctie open je de deur eenvoudig. Je hoeft namelijk niet na te denken over de ‘goede’ kant van de sleutel. Waar er bij een standaard sleutel (‘conventioneel’) aan één zijde een profiel zit en aan de andere zijde een rechte streep, zorgt de keersleutelfunctie ervoor dat beide zijdes hetzelfde profiel hebben. Ze zijn daardoor zowel linksom als rechtsom in de cilinder te steken. Dit voorkomt onnodig wachten tot je een woning binnen kunt gaan. Wel zo prettig wanneer je na een gezellig feestje zo snel mogelijk je bed in wilt…

Keersleutelfunctionaliteit voor seniorenwoningen

Het principe van de keersleutelfunctie wordt veel gebruikt bij seniorenwoningen. Ook voor mensen met een visuele beperking is het prettig als zij relatief gemakkelijk hun deur kunnen openen. Een cilinder met keersleutelfunctionaliteit zorgt dus voor comfort én extra gemak.

Cilinders met keersleutelfunctie