deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Wereld vol cilinders #7: het kleurenpalet

In de wereld van cilinders zijn er 101 mogelijkheden om jouw cilinder te personaliseren. Hoe meer eigenschappen je toevoegt, des te groter het comfort en/of de veiligheid die de cilinder biedt. Maar… wat houden al die extra’s in? Zeven weken lang lichten we wekelijks een uitbreiding uit, zodat jij goed geïnformeerd bent voor de koop van jouw cilinder. In deze laatste blog van de serie: het kleurenpalet!

kleurenpalet

Match cilinder en veiligheidsbeslag

De cilinders in ons assortiment zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. En dat is een uitkomst, want het kleurenpallet binnen veiligheidsbeslag groeit. Een cilinder van metaal of aluminium staat minder mooi in een zwart veiligheidsschild. Concessies doen in uitstraling is overbodig: je matcht jouw cilinder eenvoudig met het overige beslag. Ongeacht de kleur, behoud je volop extra’s om jouw cilinder verder te personaliseren.

Hoe beken ik kleur?

In het linkermenu op onze cilinderpagina vind je onder de kopjes ‘Finish’ en ‘Kleur’ een overzicht van de beschikbare kleuren. Kies één van de finishes of klik op een gekleurd blokje en je ontdekt welke cilindersloten beschikbaar zijn in die finish. Kleur bekennen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ontdek onze kleuren