deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Bold

Over het merk...

De makers van Bold Security Technology hebben slechts één ding voor ogen: een sleutelloze toekomst, zodat je je nooit meer druk hoeft te maken om alles wat met sleutels te maken heeft. Hun oplossing is een hoogwaardige, elektronische cilinder die uitsluitend te bedienen is met een smart lock of draaicode. Bold maakt het leven comfortabeler en slimmer!

Bold logo

Bold: internationale visie, Hollandse roots

Het hoofdkantoor van Bold bevindt zich in Utrecht. Vanuit hier worden de nieuwste initiatieven op het gebied van slimme technologie en hoogwaardige, elektronische oplossingen ontwikkeld. De producten van Bold combineren technologie met een verhoging van het comfort en woonplezier. Zo zetten ze met hun toegangstechniek verdere stappen in de wereld van domotica.

Bold Smart lock met accessoires

Een hoogwaardige smart lock krijgt extra gebruiksgemak wanneer er praktische accessoires leverbaar zijn. Ook Bold zorgt hiervoor dankzij haar Connect en Clicker. De Bold Connect werkt als een brug tussen de smart lock en jouw smartphone. Zo kun je jouw elektronische slot vanaf elke locatie bedienen. Als alternatief voor bediening met de telefoon is er een Bold Clicker beschikbaar. Deze kleine afstandsbediening is ideaal voor mensen zonder smartphone die toegang mogen hebben, of voor momenten waarop je geen mobiele telefoon op zak hebt.