Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Bold

Over het merk...

De makers van Bold Security Technology hebben slechts één ding voor ogen: een sleutelloze toekomst, zodat je je nooit meer druk hoeft te maken om alles wat met sleutels te maken heeft. Hun oplossing is een hoogwaardige, elektronische cilinder die uitsluitend te bedienen is met een smart lock of draaicode. Bold maakt het leven comfortabeler en slimmer!

Bold logo

Bold: internationale visie, Hollandse roots

Het hoofdkantoor van Bold bevindt zich in Utrecht. Vanuit hier worden de nieuwste initiatieven op het gebied van slimme technologie en hoogwaardige, elektronische oplossingen ontwikkeld. De producten van Bold combineren technologie met een verhoging van het comfort en woonplezier. Zo zetten ze met hun toegangstechniek verdere stappen in de wereld van domotica.

Smart Cylinder

Met de Bold Smart Cylinder zijn fysieke sleutels verleden tijd. Deze smart cilinder ziet je arriveren met je telefoon, waardoor het automatisch activeert. En als je telefoon leeg is? Geen paniek! Je draait gewoon aan de buitenknop en voert dan een vijf-cijferige toegangscode in. Het slot werkt op een batterij en deze is zeer makkelijk te vervangen. Echt heel vaak zul je dat niet hoeven doen, want de batterij in de smart lock gaat gemiddeld langer dan twee jaar mee. En het apparaat waarschuwt je vanzelf als de batterij leeg raakt. Het cilinderslot is niet gemotoriseerd en je kunt het gemakkelijk zelf installeren. Bovendien hebben de sloten van Bold het SKG-keurmerk, waarmee ze voldoen aan de hoogste eisen van inbraakvertraging. Ieder product heeft een eigen unieke code waardoor ze alleen met jouw eigen groep kunnen communiceren en met de beveiligde server van het Bold. De unieke codes kunnen ook niet worden gekopieerd.

Smart lock met accessoires

Een hoogwaardige smart lock krijgt extra gebruiksgemak wanneer er praktische accessoires leverbaar zijn. Ook Bold zorgt hiervoor dankzij Connect en Clicker. De Bold Connect werkt als een brug tussen de smart lock en jouw smartphone. Zo kun je jouw elektronische slot vanaf elke locatie bedienen. Ook is het mogelijk om een elektronische poort of garagedeur op dit systeem aan te sluiten. Verder kun je (op afstand) instellingen wijzigen en real-time push notificaties ontvangen. Als alternatief voor het bedienen van je sloten met de telefoon is er de Bold Clicker beschikbaar. Deze kleine afstandsbediening is ideaal voor mensen zonder smartphone die toegang mogen hebben, of voor de momenten waarop je geen mobiele telefoon op zak hebt.