Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Geen reclame stickers

Met een geen reclame sticker informeer je de bezorger over jouw wens voor het wel of niet ontvangen van huis-aan-huis bladen en ongeadresseerd drukwerk. Plak hem bij jouw postkast of brievenbusklep en laat geen twijfel over de post die jij wel – en vooral niet! – wilt ontvangen. Gebruik je liever een emaille bordje dan een sticker? Bekijk dan onze collectie brievenbusborden. Wordt het “ja nee” of “nee nee” voor jou?


BB-03 emaille brievenbusbord
BB-03 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  16,75
Per stuk
'Geen Reklamedrukwerk' brievenbusbord emaille model oor
'Geen Reklamedrukwerk' brievenbusbord emaille model oor
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  21,50
Per stuk
BB-08 emaille brievenbusbord
BB-08 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  19,75
Per stuk
BB-09 emaille brievenbusbord
BB-09 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  19,75
Per stuk
BB-02 emaille brievenbusbord
BB-02 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  19,75
Per stuk

Wat is ongeadresseerd drukwerk?

Met een geen reclame sticker op de brievenbus ontvang je geen ongeadresseerd drukwerk. Maar wat is dat nou precies? Onder ongeadresseerd drukwerk worden ongeadresseerde reclame (‘de folders’) verstaan waarop geen naam staat en die niet aan jou persoonlijk gericht is. Ze komen vaak als folderpakket bij je binnen en worden niet bezorgd door een ‘officiële’ postbode. Stuurt een bedrijf jou echter direct mail (geadresseerde reclame die op jouw naam staat, bijvoorbeeld omdat je een abonnement hebt bij het bedrijf of omdat een loterij iedereen aanschrijft), dan wordt deze post wel door de postbode gebracht. Dit geadresseerde drukwerk blijf je ontvangen, tenzij je je hiervoor afmeldt bij het bedrijf zelf. In beide gevallen wordt deze post vaak als ongewenste reclame gezien.

Kies een brievenbussticker of brievenbusbordje

Wil je geen reclamefolders ontvangen omdat je dit zonde van het papier vindt of omdat je toch geen tijd hebt om ze door te lezen? Dan wordt er vaak gekozen voor een ja/nee versie, zodat postbezorgers weten dat jij geen ongeadresseerd drukwerk wilt ontvangen. Je krijgt dan wel huis aan huis bladen in je brievenbus. Wil je naast reclamefolders ook geen huis-aan-huis krant ontvangen? Kies dan voor een sticker met de tekst nee/nee. Er zijn verschillende varianten, want naast ons assortiment stickers zijn er ook emaille bordjes met deze tekst beschikbaar. Waar goedkope stickers kapotgetrokken kunnen worden of op den duur hun kleur kunnen verliezen, behoudt een brievenbusbordje dezelfde uitstraling.

Emaille brievenbusbord: blijvende kwaliteit

De brievenbusbordjes die je met schroeven naast of op je deur monteert, zijn gemaakt van emaille. Dit materiaal (ook wel email genoemd) wordt gemaakt van gesmolten glas. De naam is dan ook afgeleid van het Germaanse ‘smeltan’, dat smelten betekent. Emaille wordt aangebracht op metaal of aardewerk, waardoor het product heel hard en duurzaam wordt. Zo verkleurt het nauwelijks door zon of chemische stoffen en is het onbrandbaar. Daarnaast zorgt het gladde oppervlak ervoor dat je het gemakkelijk kunt schoonmaken.

Kwalitatieve stickers bestellen in bronskleurig aluminium en RVS

Onze brievenbusstickers zijn niet gemaakt van papier, maar van stevig aluminium dat je op de brievenbus plakt. Dit zorgt voor hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat. De kwalitatieve stickers kunnen niet zomaar kapot gescheurd worden. De plakstrip aan de achterzijde van de geen reclame sticker zorgt bovendien voor een gemakkelijke montage. Doordat ze te koop zijn in de kleur brons en metallic (aluminium), past er altijd één op jouw briefplaat of brievenbus.