deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior postvanger met tochtborstel

  • Levertijd: 3 werkdagen
Normale prijs: €  28,99 Kortingsprijs: €  27,25
per stuk, incl. BTW

Bukken voor de post is verleden tijd met deze moderne postvanger. Zijn vorm en kleur maken hem een veelzijdig hulpmiddel dat in ieder interieur past. De postopvanger is heel geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, maar kan ook gebruikt worden in een huishouden met huisdieren.

Door de speciale ‘vakantiestand’ raakt de postvanger niet overbelast tijdens je vakantie. Bovendien is het niet nodig om zelf een binnen-briefplaat met tochtborstels te kopen: deze zit al bevestigd aan de postopvanger! Nog een pluspunt: dit product past op elke horizontale brievenbus. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000159 SecuCare Senior postvanger met tochtborstel
stuk
Normale prijs: €  28,99 Kortingsprijs: €  27,25
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Comfortabele opvanger
Secu’s postvangers zijn een geweldige toevoeging in voordeuren met een briefplaat. De semi-transparante, kunststof opvanger zorgt ervoor dat je niet hoeft te bukken bij het verzamelen van de post. Door zijn neutrale uitstraling past hij zonder problemen in allerlei interieurs. Door de meegeleverde kunststof briefplaat met tochtborstels, ben je aan de binnenkant van jouw voordeur in één keer klaar! Je ontvangt de postopvanger compleet met alle bijbehorende onderdelen, een stap voor stap montagehandleiding, bevestigingsmateriaal voor een houten deur en twee jaar kwaliteitsgarantie.
Goed om te weten
  • Maakt bukken voor de post overbodig.
  • Past op alle horizontale brievenbussen.
  • Door de vakantiestand wordt de postvanger niet overbelast in jouw vakantieperiode.
  • Ook heel praktisch in gezinnen met huisdieren.
  • Esthetisch minder mooi.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu