deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Buster & Punch deurbeslag accessoires

Het deurbeslag van Buster and Punch combineert functionaliteit met stijl. Creëer een samenhangend en stijlvol interieur en combineer jouw deurbeslag met de accessoires van Buster and Punch, zoals de bijpassende cilinderrozetten, sleutelrozetten en B&P toiletgarnituur.


Buster and Punch

Het deurbeslag van Buster and Punch is elegant, gedurfd, stoer en uniek. Het beslag is een bijzondere mix van functionaliteit en design. De kleine ruitjes als horizontale lijnen op de greep en de fraaie finishes zijn zo specifiek voor het merk dat het alleen maar logisch is om het beslag uitsluitend te complimenteren met hun eigen accessoires. Combineer daarom de deurklinken van Buster & Punch met hun eigen cilinderrozetten, sleutelrozetten en toiletgarnituur. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in de voor dit merk kenmerkende finishes. De afwerkingen variëren van strak en modern roestvrij staal tot rijk en klassiek gerookt brons of messing. En ook de complexe texturen, zoals de kruis- en lineaire knurlingpatronen, zijn weer aanwezig.

B+P cilinderrozetten

De Buster and Punch cilinderrozetten hebben een afmeting van 51x4mm en zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Zo zijn de cilinderrozetten van B+P uitgevoerd in RVS, gerookt brons, messing en zwart. De cilinderrozetten zijn uitsluitend geschikt voor binnendeuren. Het mooie van het merk Buster & Punch is dat hun producten op elkaar worden afgestemd op het gebied van design, materiaal en afwerking. Daarom is het mogelijk om de cilinderrozetten van B&P te combineren met de bijbehorende deurklinken van Buster & Punch.

B+P sleutelrozetten

Net als de Buster and Punch cilinderrozetten hebben ook de sleutelrozetten een afmeting van 51x4mm. Net als de cilinderrozetten zijn ook de B+P sleutelrozetten verkrijgbaar in de afwerkingen RVS, gerookt brons, messing en zwart. De sleutelrozetten van Buster & Punch zijn, net als de andere accessoires van dit merk, te combineren met de bijbehorende deurklinken. Ook voor de B&P sleutelrozetten geldt dat ze uitsluitend geschikt zijn voor het gebruik op binnendeuren.

B+P toiletgarnituur

Het toiletgarnituur van Buster and Punch is voorzien van de verschillende afwerkingen en finishes die we van het merk B+P gewend zijn. Zo zijn de knoppen van het toiletgarnituur van Buster & Punch voorzien van de kruis en lineaire knurlingpatronen. Door deze structuur heb je een goede grip op het beslag. Het B&P toiletgarnituur is perfect geschikt voor het gebruik op toilet- en badkamerdeuren en kan het moeiteloos worden gecombineerd met de deurklinken van dit Britse merk. Het B+P toiletgarnituur is afgewerkt in een finish van gerookt brons, messing, RVS en zwart./p>

B+P accessoires

De deurbeslag accessoires van B+P zijn echte pareltjes binnen ons assortiment deurbeslag. Met de stoere, robuuste uitstraling, unieke structuren en bijzonder fraaie finishes is het deurbeslag van Buster & Punch een lust voor het oog. Daarbij zijn de producten van B+P vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor is het beslag van deze Britse fabrikant duurzaam en stevig. Met de deurbeslag accessoires van Buster & Punch maak je gegarandeerd indruk./p>