deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

BUVA bijzetsloten

Kies voor nog meer bescherming met één of meerdere bijzetsloten op de buitendeur! Een BUVA bijzetslot is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd met een SKG kwalificering. Je maakt het bijzetslot compleet met een dubbele cilinder, zodat je het slot aan allebei de kanten kunt bedienen.


Buva cilinder-bijzetslot SKG**, DIN Ls/Rs
Buva cilinder-bijzetslot SKG**, DIN Ls/Rs
  • Tijdelijk uitverkocht
€  24,68
Per stuk

Extra beveiliging door BUVA bijzetslot

BUVA bijzetsloten zijn een essentiële toevoeging voor extra beveiliging van buitendeuren. Ze worden gebruikt in combinatie met het hoofdslot om een extra laag bescherming te bieden. Net als insteeksloten worden bijzetsloten gemonteerd in de zijkant van de deur. Door het gebruik van een insteekslot in combinatie met één of twee bijzetsloten, wordt de deur op meerdere punten stevig vergrendeld. Hierdoor ben je dus beter beveiligd tegen inbrekers. Veel mensen kiezen ervoor om bijzetsloten te gebruiken als alternatief voor een meerpuntssluiting. Ze bieden namelijk dezelfde voordelen, maar voor een veel lagere prijs.

Dubbele cilinder

Om een BUVA bijzetslot compleet te maken, is een dubbele cilinder nodig. Met een dubbele cilinder is het namelijk mogelijk om het slot vanaf beide kanten te bedienen. Dit biedt gemak en flexibiliteit bij het vergrendelen en ontgrendelen van de deur, ongeacht aan welke kant je je bevindt. Het is belangrijk om op te merken dat BUVA bijzetsloten doorgaans worden geleverd zonder een sluitkom en/of sluitplaat. Deze onderdelen moeten apart worden aangeschaft en geïnstalleerd om het bijzetslot volledig functioneel te maken. De sluitkom wordt in het kozijn geplaatst en de sluitplaat wordt op het kozijn gemonteerd om een correcte werking van het bijzetslot te garanderen. Zorg er dus voor dat je deze accessoires aanschaft en installeert om het BUVA bijzetslot effectief te kunnen gebruiken.

Door te investeren in hoogwaardige bijzetsloten en de juiste accessoires, kun je de veiligheid van jouw woning of bedrijfspand aanzienlijk verbeteren. Hierdoor creëer je een stukje rust voor jezelf en voel je je comfortabeler in jouw woon- of werkomgeving.