Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

BUVA sluitplaten

Een kleine rots in de branding, deze BUVA sluitplaat! Je monteert dit hulpmiddel in het deurkozijn, ter hoogte van de dagschoot en nachtschoot die uit jouw deur steken. Dankzij de lip van deze sluitplaat wordt het kozijn beschermd tegen eventuele beschadigingen van de dagschoot.


BUVA sluitplaat LL V, DIN LS/RS rvs afgerond met lange lip
BUVA sluitplaat LL V, DIN LS/RS rvs afgerond met lange lip
  • Tijdelijk uitverkocht
€  4,05
Per stuk

Comfort van sluitplaten

Naast een goedwerkend slot is het investeren in hoogwaardige sluitplaten van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de dagschoot en nachtschoot van het slot netjes worden opgevangen in het kozijn. BUVA sluitplaten spelen een cruciale rol bij het correct sluiten van de deur van jouw woning of bedrijfspand, waardoor ze niet alleen bijdragen aan de veiligheid, maar ook aan het gebruiksgemak en comfort in huis.

Sluitplaten of sluitkommen?

De BUVA sluitplaat is speciaal ontworpen om de dagschoot en nachtschoot perfect op te vangen in het kozijn. De functie van sluitplaten zijn vergelijkbaar met die van sluitkommen. Beiden zorgen ervoor dat de deur stevig en goed sluit. Het grootste verschil tussen deze twee typen deurbeslag is dat sluitplaten doorgaans niet verstelbaar zijn. Zodra je de sluitplaat op de juiste plek hebt gemonteerd, is er meestal geen mogelijkheid om deze nog te verstellen. Maar het plaatsen van een sluitplaat heeft ook een voordeel ten opzichte van het plaatsen van een sluitkom. De BUVA sluitplaat beschermt je kozijn tegen eventuele beschadigingen die kunnen worden veroorzaakt door de dagschoot.

Montage BUVA sluitplaten

Bij het monteren van een sluitplaat is het belangrijk om deze op de juiste hoogte te plaatsen, zodat hij perfect aansluit op de dagschoot en nachtschoot die uit jouw deur steken. Dit zorgt ervoor dat de deur soepel sluit en veilig vergrendeld wordt. Het is aan te raden om de instructies van de fabrikant te volgen en de benodigde gereedschappen te gebruiken om een stevige montage van de BUVA sluitplaat te garanderen.

Waarom BUVA sluitplaten kopen?

De BUVA sluitplaat zorgt voor een veilige woning en dus voor een stukje gemoedsrust. Door te zorgen voor een correcte plaatsing van de sluitplaat en het nauwkeurig volgen van de installatie-instructies, kun je erop vertrouwen dat jouw deur optimaal sluit en een goede afdichting heeft. Kortom, naast een goedwerkend slot is het gebruik van hoogwaardige sluitplaten van cruciaal belang voor een correcte sluiting van jouw deur.