deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vervangende certificaten

Bij de aanschaf van gecertificeerde cilinders ontvang je een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is nodig wanneer je nieuwe, gelijksluitende cilinders óf sleutels wilt aanschaffen. Toch kan het gebeuren dat je de security card kwijtraakt – en daarmee de mogelijkheid om jouw sleutel- of cilinderset uit te breiden. Na het aanleveren van een kopie van jouw persoonsbewijs en invullen van diverse papieren, is het mogelijk om een vervangend certificaat aan te vragen.


Mauer vervangend certificaat
Mauer vervangend certificaat
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  21,39
Per stuk
DOM vervangend certificaat
DOM vervangend certificaat
  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  46,62
Per stuk

Vervangend certificaat voor Mauer cilinders

Wanneer je een Mauer cilinder hebt met een certificaat, dan kun je niet zomaar nieuwe sleutels laten bijmaken. Alleen met een certificaat kun je bij een slotenmaker één of meerdere nieuwe sleutels voor deze cilinder bijbestellen. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat je jouw certificaat kwijt bent. In dat geval kun je bij ons een Mauer vervangend certificaat bijbestellen door het aanvraagformulier te downloaden en in te vullen. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je altijd onze hulp inschakelen door contact met ons op te nemen. Let ook op dat dit certificaat niet kan worden gebruikt voor het aanvragen van een vervangend certificaat voor sluitsystemen.

Vervangend certificaat voor DOM cilinders

Heb je een cilinder van het merk DOM met een certificaat? Dan weet je dat je zonder certificaat niet zomaar nieuwe sleutels kan laten bijmaken. Alleen door het laten zien van je certificaat kun je bij een slotenmaker één of meerdere nieuwe sleutels voor de DOM cilinder bijbestellen. Maar wat als je jouw certificaat kwijt bent> Bij ons bestel je snel en eenvoudig een DOM vervangend certificaat. Download het aanvraagformulier en vul deze in. Hulp nodig bij het invullen? Schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen. Weet trouwens dat dit certificaat niet kan worden gebruikt voor het aanvragen van een vervangend certificaat voor sluitsystemen.