Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Cisa

De veiligheidsoplossingen van CISA zijn een uitstekende keuze voor zowel particuliere woningen, zorginstellingen als bedrijfspanden en winkels. Hoogwaardige sloten, cilinders, sleutels en kluizen vormen onderdeel van het uitgebreide assortiment van CISA. Het Italiaanse bedrijf heeft een wereldwijde afzetmarkt.

Cisa logo

Hoogwaardige veiligheidsoplossingen

Of het nou aloude inbraaktechnieken zijn of de nieuwste ontwikkelingen van geforceerde toegang: CISA doet haar best om elke indringer tegen te gaan met een veilige oplossing. Het merk noemt zich marktleider sinds haar start in 1926, toen CISA opzet werd in Florence. Haar 30.000 producten zijn inmiddels bij 15.000 bedrijven te koop. In de laatste jaren zijn er maar liefst 70 patenten uitgeleverd dankzij nieuwe producten die het bedrijf op de markt bracht. Bij elkaar heeft CISA over de honderd actieve patenten en werken er zo’n 12000 mensen over ter wereld voor het bedrijf. De veilige wereld van CISA bevat een groot aantal producten, waaronder cilinders en bijbehorende sleutels, sloten, kluizen, vitrines, lades, anti-paniekoplossingen en deursluiters. De producten worden veel ingezet in privéwoningen, commerciële gebouwen, ziekenhuizen, hotels en scholen. In ons assortiment vind je de CISA automatencilinders. Deze cilinders zijn met name geschikt voor het afsluiten van postkasten, kluisjes, lades en vitrines en hebben een vernikkelde afwerking. De CISA automaatcilinder is verkrijgbaar in twee varianten: gelijksluitend en verschillend sluitend.

Het succes van Luigi Bucci

Het Italiaanse CISA werd in 1926 opgericht door Luigi Bucci in de plaats Florence. Het bedrijf werd meteen een succes, met name dankzij het eerste octrooi dat Bucci kreeg op elektro-gestuurde sloten. De ontwikkeling bracht een revolutie teweeg in de wereld van de bediening van poorten en deuren. Het assortiment van CISA breidde uit met beveiligingsproducten en -oplossingen. Onder andere mechanische en elektronische sloten werden aan de collectie toegevoegd, maar ook beveiligingsproducten zoals paniekstangen, deurdrangers, kluizen en nog veel meer. Het werd uitgebreid met verschillende soorten sloten: mechanische-, elektrische- en elektronische sloten. Maar ook met verschillende andere beveiligingsproducten zoals: paniekstangen, deurdrangers, kluizen en nog veel meer.