deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurbellen zwart

Een mooie deurbel op de deur staat fraai en is de eerste gastvrije begroeting richting jouw bezoek! Zoveel mensen, zoveel smaken… daarom bieden we je graag een ruime collectie zwarte deurbellen. De verschillen zitten ‘m in de details, zoals de vorm of de afwerking van de beldrukker. Het fraaie zwart tilt de entree van jouw huis naar een hoger plan, zeker wanneer het gecombineerd wordt met bijpassend zwart veiligheidsbeslag.

Mi Satori Deurbel vierkant mat zwart
Mi Satori Deurbel vierkant mat zwart
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  47,58
Per stuk

Deurbel zwart

De finish zwart heeft iets magisch. Enerzijds is zwart neutraal en te combineren met elke stijl. Anderzijds is het een geweldige trendkleur die uit een neutrale achtergrond springt, als een ware blikvanger. Het maakt zwart deurbeslag geliefd in huis én op de buitendeur. De zwarte deurbellen van GPF bouwbeslag hebben een subtiele structuur, wat hun uitstraling extra karakter geeft. Dit is geen draadloze deurbel, dus er moet een draad lopen vanaf de bel naar de transformator.

Deurbel kopen voor elk deurkozijn

De collectie houdt uiteraard rekening met de verschillende vormen van deuren en kozijn – en natuurlijk met de diverse smaken van jou als klant. De ene voordeurbel is immers de ander niet: voor de één is er volop ruimte voor een huisbel, terwijl het in een volgend geval amper past op het hout. Het assortiment bevat daarom vierkante en ronde varianten voor de bredere kozijnen, maar ook rechthoeken en ovale deurbellen voor een smal(ler) kozijn. Meet vooraf de breedte van jouw kozijn op om teleurstellingen te voorkomen als je de zwarte deurbel gaat monteren.

Het verschil tussen deurbelknop en beldrukker

Een beldrukker is het ronde gedeelte dat je indrukt wanneer je ergens wilt aanbellen. Dit deel beweegt en zorgt ervoor dat er – via de beltrafo – een reactie gegeven wordt aan de gong. Een deurbelknop is de combinatie van beldrukker en zijn cover: de gehele deurbel dus! De zwarte beldrukkers zijn standaard uitgevoerd in kunststof: praktisch en gemakkelijk in gebruik. De zwarte rozet om de beldrukker is niet gemaakt van kunststof, maar van hoogwaardig gepoedercoat RVS. Deze gepoedercoate, zwarte deurbellen kun je ook combineren met een beldrukker in hoogwaardig RVS.