Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Brievenbus aanbieding

Brievenbus aanbiedingen zijn de pareltjes bij de voordeur, omdat je voor een scherpe prijs een kwalitatieve postkast of briefplaat kunt aanschaffen. Tussen onze sale brievenbussen vind je verschillende modellen en finishes.


52.00.145 briefplaat binnen
52.00.145 briefplaat binnen
  • Op voorraad
Normale prijs: €  23,95 Kortingsprijs: €  21,55
Per stuk

Sale brievenbus

Er zijn verschillende typen brievenbussen die bij ons te koop zijn met een scherpe aanbieding. Je kunt allereerst kiezen voor een brievenbusklep die je in de voordeur monteert. Aan de binnenzijde van de deur is er plek voor een tochtklep of binnen briefplaat, zodat de opening afgedicht wordt en eventuele tocht en pollen van buiten geweerd worden. Als laatste zijn er losse briefkasten of postkasten in de aanbieding, die je monteert op een staander langs de weg of op de buitenmuur in de buurt van de voordeur.

Goedkope brievenbus online kopen

Dankzij onze online sale vind jij de mooiste brievenbussen, briefplaten en tochtkleppen voor de beste prijzen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar: van wit tot zwart en allerlei schakeringen daar tussenin. Vind jij een brievenbus aanbieding die je niet kunt laten liggen? Koop ‘m dan online en snel in onze shop!