deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

WK6334 schuifdeur industrieel met blank glas

  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  1.087,94
per stuk, incl. BTW

“Industrieel en huiselijk is het thuis van nu.” Met dat motto in het achterhoofd heeft deurenfabrikant Weekamp een unieke collectie industriële schuifdeuren ontwikkeld. Strak, stoer en schitterend om te zien!

Deze binnendeur is afgewerkt met een minimalistisch rechtprofiel rondom en heeft negen strakke vlakken van glas in verschillende afmetingen. Door zijn uiterst smalle profiel is er geen slotgat in de deur te boren, waardoor de deur alleen verkrijgbaar is als schuifdeur. Het voordeel hiervan? Door het smalle lijstwerk wordt de lichtinval nauwelijks tegengehouden! Deze deur heeft een stijlbreedte van 50 mm. Ondanks de uitstraling van staal, is deze industriële schuifdeur gemaakt van kwalitatief hout. Bij speciale aanpassingen kan de levertijd oplopen.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaald u €24,95, daarna wordt het gratis verzonden!
Levertijd: 2 tot 3 weken
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  1.087,94
per stuk, incl. BTW
Meer info Industrieel wonen = volop genieten
Een industrieel interieur kenmerkt zich door strakke lijnen, open ruimtes en natuurlijke of zwarte kleuren. Deze schuifdeur van Weekamp voldoet aan de eisen die een dergelijke moderne inrichting wenst! Je kunt de deur perfect als stijlvolle schuifdeur gebruiken, afgewerkt met een komgreep of schuifdeurkom. Eén industrieel design, veel mogelijkheden!

Ervaar S-Core®
Naast een prachtige uitstraling, is deze schuifdeur van Weekamp Deuren op hoogwaardig niveau afgewerkt. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief hout en hebben een vochtbestendige MDF toplaag. Dat maakt dat het oppervlakte van de schuifdeur mooi strak wordt. Een stabiele S-Core® kern zorgt dat de schuifdeuren veel betere kwaliteit hebben dan een variant met een kern van vurenhout of spaanplaat. Deze schuifdeur heeft een recht profiel, maar in overleg is het ook mogelijk om voor afwijkende profilering of panelen te kiezen.

Unieke invisible beglazingsmethode
Om de strakke uitstraling van de schuifdeur intact te laten, is het glas in deze schuifdeur niet afgewerkt met glaslatten. In plaats daarvan wordt er gewerkt met een ‘invisible beglazingsmethode’. In elke schuifdeur wordt het glas met deze unieke methode ingelegd en onzichtbaar vastgemaakt aan het profiel van de schuifdeur. Vanwege deze speciale methode wordt dit type schuifdeuren altijd inclusief glas geleverd.

Kleur bepalen!
Wordt het grijs, wit, crème of toch pimpelpaars? Je kunt in alle rust wikken en wegen welke kleur jouw schuifdeur gaat worden, want… je kunt hem zelf in elke gewenste kleur (laten) aflakken. De schuifdeur krijgt vanuit de fabriek een witte grondverflaag mee, zodat jij vrij bent om jouw voorkeurskleur te kiezen. Verf hem bijvoorbeeld in dezelfde kleur als andere deuren of de vensterbank. Ook leuk: laat de kleur van jouw meubels terugkomen in de schuifdeur!

Garanties en certificaten
Op de schuifdeur krijg je een garantie van maar liefst twaalf jaar. Het product heeft de certificaten van FSC® en KOMO. Het KOMO-keurmerk voldoet aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt: richtlijnen waaraan elk gebouw in Nederland moet voldoen. Je weet bij schuifdeuren met een KOMO-certificaat dus zeker dat je met een goed, kwalitatief product te maken hebt.
Goed om te weten
  • Mede door zijn slanke profilering en verfijnde uitstraling laat deze deur veel licht door.
  • De deur heeft het uiterlijk van een moderne stalen deur, maar is toch echt gemaakt van hout.
  • Zeer duurzame deur door zijn S-Core kern.
  • Je krijgt 12 jaar garantie op deze deur.
  • Dit type deur is alleen verkrijgbaar als schuifdeur.
Weekamp

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebeid van houten binnen- en buitendeuren. Zij putten uit meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Lees meer.

Weekamp

Gerelateerde producten