deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

WK1116 rooster voordeur

  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  4.263,56
per stuk, incl. BTW

Deze massief hardhouten voordeur heeft een prachtige, luxe afwerking. De deur wordt standaard geleverd in deurdikte 38 mm., maar is ook verkrijgbaar in 54 mm. De panelen op de deur zijn afgewerkt in watervast MDF. Door haar KOMO-certificaat voldoet de deur aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt. Een leuke extra: het rooster in de voordeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Dit model is voorzien van een draairaam. Aan de binnenzijde van dit model dient een knopkruk te worden toegepast in plaats van een deurkruk. Dit deurmodel is uitgevoerd in Merbau (onbehandeld) met MDF-panelen. Hierdoor is de deur alleen geschikt voor een dekkende verfbehandeling.

Als optie leverbaar met Weekamp High Performance driepuntsslot ingefreesd en gemonteerd, incl. slotgat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaalt u €39,95, daarna wordt het gratis verzonden!

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

Uitleg draairichting van de deur bepalen
Bekijk de dichte deur vanaf de kant waar je de scharnieren ziet zitten. Dit is altijd de kant waarnaar de deur opendraait. Zie je de scharnieren links dan spreken we over een linksdraaiende deur. Zitten de scharnieren rechts dan heb je een rechtsdraaiende deur.
€  4.263,56
per stuk, incl. BTW
Meer info Naast een prachtige uitstraling, is deze deur van Weekamp Deuren op hoogwaardig niveau afgewerkt. De stijlen en dorpels zijn vervaardigd uit massief hardhout, terwijl het bossingpaneel gemaakt is van watervast MDF. In de dikkere varianten van de deur (54 mm.) hebben de panelen een geïsoleerde kern. Zo ben je verzekerd van extra isolatie. Ook wat betreft het glas in de deur heb je keus uit verschillende soorten. Ga bijvoorbeeld voor veiligheidsglas: ook dat werkt isolerend en is bovendien inbraakwerend. Het rooster geeft de voordeur een klassieke tint en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het raam achter het rooster is bovendien te openen: heerlijk wanneer het warm weer is en je extra wilt ventileren!

Op de voordeur krijg je een garantie van zes jaar. Dit product is gemaakt volgens de richtlijnen van het KOMO. Dat keurmerk voldoet aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt: richtlijnen waaraan elk gebouw in Nederland moet voldoen. Je weet bij deuren met een KOMO-certificaat dus zeker dat je met een goed, kwalitatief product te maken hebt.

De deuren van Weekamp worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Daardoor heb je de mogelijkheid om in overleg afwijkende deuren te laten maken, bijvoorbeeld een deur met een schuine hoek voor onder de trap. Om je de deur te kunnen bieden die aan al jouw wensen voldoet, heeft Weekamp een atelierservice en fabrieks- en montageservice. Zo zorgt het bedrijf voor een keur aan mogelijkheden voor jouw perfecte deur.
Goed om te weten
  • De voordeur is volgens KOMO richtlijnen geproduceerd.
  • Je krijgt 6 jaar garantie op deze voordeur.
  • De voordeur heeft een snelle levertijd, omdat de deur uit voorraad leverbaar is.
  • Tegen een meerprijs leverbaar in een deurdikte van 54 mm.
  • De deur wordt standaard geleverd in een deurdikte van 38mm.
  • Maatwerk is beperkt mogelijk tegen meerprijs, in dat geval wordt de levertijd circa 8 weken.
  • Er is geen mogelijkheid om de deur digitaal in te laten meten.
Weekamp

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebeid van houten binnen- en buitendeuren. Zij putten uit meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Lees meer.

Weekamp