deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

WK042 stapeldorpel achterdeur

  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  468,12
per stuk, incl. BTW

Deze massief hardhouten achterdeur is opgebouwd met twee stapeldorpels en voorzien van een perfecte witte of grijze grondverfbehandeling. Uiteraard kun je ook kiezen voor een onbehandelde Meranti-deur. Deze deur is alleen geschikt voor een dekkende verfbehandeling. De deur wordt standaard geleverd in deurdikte 38 mm.

Deze achterdeur is geschikt voor veiligheidsglas, is voorzien van ventilatiesleufjes, voorgeboorde isoglaslatten en is tevens gehecht in de sponning. Door haar KOMO-certificaat voldoet de deur aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt.

De hoogte van de borstwering is 244 mm.
De breedte van de 3-ruitsverdeling opplakroeden is 67 mm, die van de 4-, 6- en 8-ruitsverdeling is 36 mm.

Als optie leverbaar met Weekamp High Performance driepuntsslot ingefreesd en gemonteerd, incl. zelfstellende sluitkommen en -platen, krukbediend of sleutelbediend, excl. profielcilinder. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaalt u €39,95, daarna wordt het gratis verzonden!

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

Uitleg draairichting van de deur bepalen
Bekijk de dichte deur vanaf de kant waar je de scharnieren ziet zitten. Dit is altijd de kant waarnaar de deur opendraait. Zie je de scharnieren links dan spreken we over een linksdraaiende deur. Zitten de scharnieren rechts dan heb je een rechtsdraaiende deur.
€  468,12
per stuk, incl. BTW
Meer info Naast een prachtige uitstraling, is deze achterdeur van Weekamp Deuren op hoogwaardig niveau afgewerkt. De brede stijlen en stapeldorpels zijn vervaardigd uit massief hardhout. Voor het glas in de deur kun je kiezen voor veiligheidsglas: dat werkt isolerend en is bovendien inbraakwerend. Als leuke extra kun je roeden plaatsen op het glas, waarmee je de ruit in drie, zes of acht vlakken verdeelt.

Op de achterdeur krijg je een garantie van zes jaar. Dit product is gemaakt volgens de richtlijnen van het KOMO. Dat keurmerk voldoet aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt: richtlijnen waaraan elk gebouw in Nederland moet voldoen. Je weet bij deuren met een KOMO-certificaat dus zeker dat je met een goed, kwalitatief product te maken hebt.

De deuren van Weekamp worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Daardoor heb je de mogelijkheid om in overleg afwijkende deuren te laten maken, bijvoorbeeld een deur met een schuine hoek voor onder de trap. Om je de deur te kunnen bieden die aan al jouw wensen voldoet, heeft Weekamp een atelierservice en fabrieks- en montageservice. Zo zorgt het bedrijf voor een keur aan mogelijkheden voor jouw perfecte deur.
Goed om te weten
  • Je krijgt 6 jaar garantie op deze deur.
  • Deze deur beschikt over het KOMO certificaat.
  • Je kunt kiezen uit verschillende soorten glas.
  • De deur wordt standaard geleverd in deurdikte 38 mm.
  • Maatwerk is beperkt mogelijk tegen meerprijs, in dat geval wordt de levertijd circa 8 weken.
Weekamp

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebeid van houten binnen- en buitendeuren. Zij putten uit meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Lees meer.

Weekamp