Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurmat buiten

Een goede deurmat zorgt ervoor dat vuil buiten blijft op het moment dat jij naar binnen wandelt. Onze hoogwaardige buitenmatten van door-line hebben sterke borstels die het profiel van jouw schoenen grondig reinigen. Let wel op: deze deurmatten moeten worden geplaatst op een gelijke ondergrond om schade aan de deurmat te voorkomen.


door-line Deurmat 'Urban' antraciet
door-line Deurmat 'Urban' antraciet
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 249,01
Per stuk
door-line Deurmat 'Urban' wit
door-line Deurmat 'Urban' wit
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 249,01
Per stuk
door-line Deurmat zilver 'Urban'
door-line Deurmat zilver 'Urban'
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 249,01
Per stuk

Buitenmat door-line ‘Urban’

De ideale deurmat nodigt je direct uit om naar binnen te stappen. Bovendien is een hoogwaardige buitenmat in staat om effectief vocht en vuil van je schoenen te verwijderen. De 'Urban' van door-line voldoet ruimschoots aan alle eisen die je mag stellen aan een kwalitatieve buitenmat. Ze zijn duurzaam, hebben een uitstekend schrapend vermogen en zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Deze buitenmat is speciaal ontwikkeld om vuil en zand gemakkelijk te verwijderen, zelfs van schoenen met profielzolen! Naast de praktische eigenschappen hebben de ‘Urban’ buitenmatten ook nog eens een stijlvolle uitstraling.

Functioneel ontwerp

Leverancier door-line legt met het produceren van luxe interieurartikelen de nadruk op comfort en design. Ze hechten buitengewoon veel waarde aan kwaliteit en gebruiken daarom altijd hoogwaardige materialen en hebben ze oog voor zelfs de kleinste details. De buitenmatten van door-line combineren daarom functionaliteit met een uiterst stijlvolle uitstraling. De 'Urban' buitenmatten zijn verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: antracietkleurige poedercoating, witte poedercoating en zilver aluminium.

Effectieve techniek

Met de door-line 'Urban' wordt het vegen van je voeten naar een hoger niveau getild! Dankzij de unieke techniek zijn deze buitenmatten buitengewoon effectief. Door grondig je voeten te vegen, kun je met de ‘Urban’ buitenmat maar liefst 80% rendement behalen. Verder is de 'Urban' eenvoudig schoon te maken en heeft deze minimaal onderhoud nodig. Bovendien zijn deze deurmatten geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze bieden de ideale oplossing om vuil van buitenaf, bijvoorbeeld wat je via je schoenen meeneemt vanuit de tuin, effectief tegen te houden.

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Het frame van de buitenmat 'Urban' is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een afwerking van antracietkleurige, witte poedercoating of zilverkleurig aluminium. De binnenkant van het frame is vervaardigd van geperst PVC. De mat is voorzien van een roestvrijstalen strip (RVS 304) en heeft een borstelplaat van grijs UV-bestendig nylon (6.6 / 0.40). Daarnaast heeft deze buitenmat een antislipfunctie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat deze stevig op zijn plaats blijft liggen en niet ongewenst verschuift.

Buitenmat plaatsen

Het is vrij eenvoudig om een ‘Urban’ buitenmat te plaatsen. Toch zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten als je een buitenmat aanschaft. Houd allereerst rekening met de hoogte van de ondergrond, want de buitenmatten van door-line zijn namelijk wel een aantal centimeters hoog. Zit er tussen de naar buiten draaiende deur en het straatwerk weinig ruimte, dan past de buitenmat hier waarschijnlijk niet (helemaal) tussen. In dat geval kun je het straatwerk voor de deuropening wat verlagen. Hierdoor wordt de draaicirkel van de deur niet belemmert door de buitenmat. Ten tweede is het van groot belang dat de ondergrond waarop je de buitenmat van door-line plaatst, gelijk is. De ‘Urban’ buitenmat gaat namelijk kapot wanneer je deze op een ongelijke ondergrond plaatst.