deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

dormakaba

Over het merk...

dormakaba is wereldwijd de betrouwbare partner voor premium oplossingen en service die de toegankelijkheid van gebouwen verbeteren. Met meer dan 100 jaar ervaring biedt dormakaba holistische oplossingen om de toegankelijkheid bij deuren te bevorderen - van scharnieren, deurdrangers en vloerveren tot systemen voor automatische deuren en toegangscontrole. Het bedrijf is eveneens een succesvolle speler op het gebied van horizontale schuifwanden, beslag voor glazen deuren en wanden en veiligheidstechniek.

Dormakaba logo

Een dochteronderneming van de dormakaba groep

dormakaba Nederland B.V. met haar kantoor in Dodewaard, was voorheen bekend als Dorma en maakt deel uit van de Duitse dormakaba holding. Ze zijn actief in de segmenten deur- en glasbeslagtechniek, automatische deuren, vluchtwegtechniek en toegangscontrole. De organisatie, met hoofdvestiging in Ennepetal, is op internationale schaal vertegenwoordigd met vestigingen in meer dan 50 landen. De groep beschikt over productielocaties in Europa, Singapore, Maleisië, China en Noord- en Zuid-Amerika.

Service

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn zoektocht naar een totaaloplossing maakt deel uit van de dormakaba-missie, zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen. Met zijn technische en esthetische oplossingen biedt dormakaba een meerwaarde aan de gebruiker van het gebouw. Een doordacht product verhoogt de veiligheid en het comfort.