Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Dulimex

Over het merk

Dulimex B.V. is een importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van hang- en sluitwerk, ijzerwaren en bouwbeslag. Deze internationale handelsonderneming is opgericht in 1982 en is in de jaren uitgegroeid tot een sterk bedrijf dat producten van hoge kwaliteit levert tegen een zeer concurrerende prijs. Dulimex is gevestigd in Vaassen en heeft in hun 3.200 m² grote magazijn ruim 4.000 artikelen die op voorraad leverbaar zijn.

Dulimex

Verbinding maken

De slogan van Dulimex is: ‘making strong connections’. Deze spreuk heeft alles te maken met de producten die zij maken. De producten van Dulimex brengen namelijk verschillende delen met elkaar in verbinding door deze aan elkaar te bevestigen, op slot of vast te zetten, te open of te sluiten en te laten draaien. Denk hierbij onder andere aan scharnieren, sloten, deursluiters, deurdrangers, deurstoppers, insteekgrendels en deurkrukken. Dulimex is als hang- en sluitwerkleverancier ook aangesloten bij de Algemene Branchevereniging VHS. Deze brancheorganisatie houdt zich bezig met beveiliging, toegankelijkheid en veiligheid.

Kwaliteitsproducten

Dulimex levert kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs. Door hun jarenlange relatie met de Chinese partners en een eigen inkoopkantoor in China, kunnen ze deze hoge en constante kwaliteit waarborgen. Tijdens productie, voor verscheping en bij ontvangst in het Dulimex magazijn wordt de kwaliteit van de producten gecontroleerd. Hierdoor is er een goede controle op de artikelen en worden eventuele afwijkingen tot een minimum beperkt. Waar het mogelijk en noodzakelijks is, voldoen hun producten aan de daarvoor geldende normen, richtlijnen en keurmerken. Daarnaast houden zij zich dagelijks bezig met het beheersen van de kwaliteit van hun producten, diensten en processen en het verder optimaliseren daarvan.

Eigen merk

Dulimex heeft als eigen merk DX®. Met dit merk bieden zij een groot en gevarieerd assortiment aan hang- en sluitwerk, bouwbeslag, ijzerwaren, staalkabels, kettingen en touw welke allemaal in en rondom huizen en tuinen kunnen worden toegepast. Daarnaast bevat het DX® assortiment ook SKG-gecertificeerde beveiligingsproducten. Denk hierbij aan: raamsluitingen en -beslag, scharnieren en paumelles, hangsloten en paniekbeslag. Daarnaast is Dulimex ook distributeur van Europese merken als: Briton antipaniekbeslag en deurdrangers, SOSS onzichtbare scharnieren, JIS Nadal elektrische sluitplaten, Justor deursluiters, IBFM bommerscharnieren, Adamsrite smalsloten en Polair & Super Polair magneetsnappers. Net als bij hun producten stelt Dulimex ook hoge eisen aan het kwaliteitsniveau van hun eigen dienstverlening en informatie.