deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Tochtstopper Finn 90x10 cm Charcoal Gray

  • Op voorraad
€  15,95
per stuk, incl. BTW

Last van tocht?
Deze tochtrol voor binnendeuren blijft altijd op zijn plaats.

Specificaties:
Lengte: 90 cm
Breedte: 10 cm
Hoogte: 5 cm
Materiaal buitenzijde: polyester
Vulling: polyester
Vorm: rond
Kleur: Charcoal Gray antraciet.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC11400001 Tochtstopper Finn 90x10 cm Charcoal Gray
stuk
€  15,95
Meer info Waar komt die tocht vandaan? Een vraag die je vaak in de wintermaanden terug hoort. De tocht beperkt zich niet alleen tot de voordeur, maar is ook regelmatig afkomstig van ramen, vensterbank, garagedeuren, beringsdeur of zolderdeur.

Met een tochtstopper heb je geen plakkende tochtstrip meer nodig. Deze zachte, lichtgewicht tochtstopper in de vorm van een kussen houdt de tocht afkomstig uit kiertjes in- en om het huis tegen.
Licht in gewicht en soepel van vorm, daardoor makkelijk te verplaatsen van deur naar raam of andersom.

Een tochtstrip voor de deur is verleden tijd met de tochtstoppers van Dutch Decor. Tochtstopper Finn is verkrijgbaar in 90x10 cm en in vijf kleuren namelijk grijs, beige, bruin en zwart. Je vindt de kleuren onder de namen Charcoal Gray (grijs), Pumice Stone (beige), Tobacco Brown (bruin), Driftwood (taupe) en Raven (zwart). Tochtstopper Finn is gemaakt van een zachte velvet stof en heeft hierdoor een warme winterse uitstraling.

De tochtstopper maakt deel uit van je interieur doordat de tochtstopper vaak in het zicht ligt. Hierdoor is het fijn als je een tochtstopper in een mooie kleur en fijn materiaal hebt. Door de neutrale kleuren van de Dutch Decor tochtrollen zijn ze tijdloos en kan je iedere winter weer gebruik maken van deze musthave!
Dutch Decor

Dutch Decor, een merk van Rogon Products BV, heeft sinds 1994 jaarlijks twee trendcollecties met een ruim assortiment woontextiel voor verschillende stijlgroepen. Naast deze wisselende collecties biedt Dutch Decor ook doorlopende Essentials, zoals effen sierkussens en plaids die bij elke trendcollectie passen. Elk item uit de Essentials collectie is beschikbaar in 14 verschillende kleuren. Lees meer.

Dutch Decor