deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Laptop kluis Filex Security SB L

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  133,00
per stuk, incl. BTW

De Filex Security SB L kluis is zeer geschikt voor het veilig opbergen van tablets en notebooks. De kluis is voorzien van een elektronisch codeslot met noodsleutelvoorziening. Tevens is de bodem van de kluis voorzien van een zachte bekleding. Wij raden aan om de kluis te verankeren aan de vloer en/of muur, dit om de kans op diefstal te verkleinen.

Specificaties
De uitwendige afmetingen: 190x430x365 mm;
De inwendige afmetingen: 186x426x298 mm;
Inhoud: 24 liter;
Gewicht: 11 kilogram.

De kluis wordt inclusief batterijen, verankeringsmateriaal, noodsleutels en een duidelijke handleiding en productinformatie geleverd.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05300005 Filex Security SB L kluis
stuk
€  133,00
Filex Security

Fabrikant Filex (Security) richt zich op de wereld van kluizen. Het bedrijf produceert een scala aan privékluizen, in het bijzonder gericht op het veilig opbergen van laptops. Met Filex bewaar jij jouw elektronica met een gerust hart achter (code)slot en grendel!

Specialist in laptops en andere elektronica

Filex is specialist in het veilig opbergen van laptops. Dit zie je terug in hun producten. Zo zijn de kluizen uitgevoerd met een zachte bekleding, die krassen voorkomt en jouw laptop met liefde behandelt. Hun laptoptrolleys en laptopkasten zijn zelfs uitgevoerd met een oplaadstekker aan de binnenzijde, zodat jouw laptop rustig kan bijtanken terwijl hij netjes opgeborgen ligt. De perfecte combinatie!

Alle producten van Filex Security

Filex Security

Gerelateerde producten