Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk antiek

Liefhebbers van een interieur in klassieke stijl halen hun hart op met antiek deurbeslag. Brons antiek is een natuurlijke kleur die ook geschikt is voor buiten. Daarbij oogt het deurbeslag charmant en sierlijk. Je kunt antiek brons toepassen op bijvoorbeeld een zwart stalen deur. Kijk verder op deze pagina en stel jouw favoriete antieke hang- en sluitwerk samen.

Antiek hang- en sluitwerk: de basis

Hoe krijgt antiek hang- en sluitwerk zijn kleur? Vanzelf! De brons antieke kleur is namelijk een natuurlijke verkleuring van massief messing. De producten in de finish antiek brons hebben messing als basismateriaal. Om deze vorm te krijgen, wordt het messing gegoten in speciale mallen. De antiekbronzen finish heeft een hoge kwaliteit en zorgt voor een intense kleur. En als er beschadiging of slijtage optreedt, dan zal dit langzaam weer in dezelfde kleur veranderen. Over duurzaamheid gesproken.

Antiek hang- en sluitwerk: de basis

Zoek je nog een mooie knop voor jouw industriële keuken? Kijk dan eens bij onze antieke deurknoppen. We begrijpen het als je er niet altijd uit kunt komen. Je kunt nog zo’n antiek deurbeslag-fanaat zijn, dat betekent niet dat je op de automatische piloot een keuze kunt maken uit het aanbod. Daarom helpen wij je uiteraard graag verder. Ons team staat dagelijks klaar om je van gericht advies te voorzien en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen.