deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk brons

Wie denkt dat brons hang- en sluitwerk alleen in klassieke interieurs voorkomt, heeft het goed mis. Brons hang- en sluitwerk komt ook vaak voor in moderne woningen. Het is net als een goede wijn: hoe ouder, hoe beter. Brons heeft lang niet altijd een antieke uitstraling. Kies dus gerust voor brons deurbeslag als je een moderne woonstijl nastreeft, je zult versteld staan van de warme en robuuste look!

Brons hang- en sluitwerk: antiek of mat

Brons deurbeslag is niet alleen maar β€˜gewoon’ brons. Je hebt namelijk de keuze uit mat brons of antiek brons. De finish mat brons is messing doorgeschuurd en de liefde voor traditie en vakmanschap straalt ervan af. De finish antiek brons wordt verkregen uit natuurlijke elementen, waardoor er schommelingen in kleur optreden.

Gericht advies over brons hang- en sluitwerk

Mocht je met je handen in het haar zitten omdat je er niet uitkomt bij het kiezen van het juiste deurbeslag, dan zijn wij er altijd nog voor je. We staan elke werkdag voor je klaar om je te voorzien van gericht advies en al jouw vragen te beantwoorden. We zijn op meerdere manieren bereikbaar, dus aarzel niet!