Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk messing

De collectie messing deurbeslag is uitgebreid en afwisselend. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe deurklink, een hangslot of voordeurbeslag voor jouw entree: er zijn volop messing opties. Bekijk alle categorieën en bestel jouw messing deurbeslag veilig en snel online!

Wat is messing?

Messing is een combinatie – een ‘legering’ genaamd – van de metalen koper en zink. Het staat ook bekend onder de naam geelkoper. Het materiaal wordt al duizenden jaren gebruikt, onder andere voor deurbeslag. Vroeger werd het gebruikt als basismateriaal, maar tegenwoordig zie je ook dat messing als coating gebruikt wordt op ander metaal. Wat messing zo geliefd maakt, is dat het materiaal gemakkelijk te bewerken is. Ook de gouden gloed die erop zit, maakt dat veel mensen graag voor geelkoper kiezen. Poets het regelmatig op en je behoudt een mooie glans; laat het verweren en je krijgt een doorleefde uitstraling. Aan jou de keus!

Messing hang- en sluitwerk online kopen

Door de speelse vormen en vele kleuren van messing hang- en sluitwerk is er een variant voor elke deur. Je hebt de keuze uit losse klinken, rozetten en schilden, die samen een stijlvolle uitstraling op de deur geven. Om in dezelfde sfeer te blijven, kun je de ramen en meubels in huis voorzien van messing producten. Een schitterende kleur om vrolijk van te worden!