Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk roest

Op elk potje past een deksel, net zoals dat er voor elk voorwerp in jouw landelijke woning plaats is voor roest deurbeslag! Ga je voor roest, dan ga je voor nostalgie. Het roest hang- en sluitwerk geeft jouw interieur een uiterst karakteristieke uitstraling. We hebben gevarieerde producten in ons assortiment roest deurbeslag: deurklinken, hengen en schuifdeurbeslag.

Hang- en sluitwerk roest: landelijk en authentiek

Ons roest deurbeslag kenmerkt zich door haar bijzondere finish met roestkleur. Die roestkleur ontstaat door een intensief verouderingsproces, waarbij een kleur gecreëerd wordt die op natuurlijke roest lijkt. Dat is wat de producten een ouderwetse uitstraling geeft en ze ook perfect maakt voor de stijl landelijk en authentiek.

Roest hang- en sluitwerk kopen

Roest sluitwerk is weer helemaal terug als stijlelement. De producten zijn vervaardigd van smeedijzer en worden daarna afgewerkt met een finish die ervoor zorgt dat het deurbeslag op natuurlijk wijze gaat roesten. Bekijk onze collectie en kies voor de producten die het beste passen bij jouw interieur!

Vragen over roest hang- en sluitwerk? Wij geven advies op maat

De kans is aanwezig dat je advies nodig hebt over het roest deurbeslag. Geen punt, want wij helpen je graag verder. Ons toegewijde team staat dagelijks voor je klaar. Heb je vragen? Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Wij wachten op je!