deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AG0367 smeedijzer zwart patentbout + huls

  • Levertijd: eind juli
€  1,28
per stuk, incl. BTW

Deze smeedijzer zwarte patentbout heeft een lengte van 49 mm. Hij wordt geleverd met een huls M4x49 mm, waardoor de combinatie geschikt is voor deurdikte 56 mm.

De huls is gemaakt van messing. Wil je dit bevestigingsmateriaal monteren op een buitendeur? Zorg er dan voor dat de huls aan de buitenkant zit en de patentbout aan de binnenkant van de deur.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
AG0367 Smeedijzer zwart patentbout + huls M4x49 mm t.b.v. deurdikte 56 mm
stuk
€  1,28
Goed om te weten
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Uitgevoerd in staal en messing.
  • Er zijn verschillende maten voor diverse deurdiktes beschikbaar, dus let goed op dat je de juiste variant voor jouw situatie gebruikt!
Smeedijzer zwart Verwelkom de schitterende, nostalgische finish van GPF Smeedijzer in jouw interieur! Het zwarte smeedijzer voelt glad aan en brengt je terug naar vroegere tijden van vakmanschap. Door de charmante lifestyle door te trekken in jouw gehele woning, geniet je tot in detail van het rustieke leven!
Smeedijzer zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag