Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurvastzetters zwart

Houd jouw deur in toom met een kwalitatieve, zwarte deurvastzetter. Dankzij dit hulpmiddel blijft de deur open staan: ideaal wanneer je een aantal keer naar binnen en buiten moeten lopen om de boodschappen in huis te brengen.


Mi Satori Deurvastzetter Elegant mat zwart
Mi Satori Deurvastzetter Elegant mat zwart
  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  86,64
Per stuk

Wat is een deurvastzetter?

Een deurvastzetter is een hulpmiddel waarmee je de deur kunt vastzetten in open stand, ongeacht of er wind staat of er een deurdranger bevestigd is. De zwarte deurvastzetters zijn uitgevoerd met een kleine deurstopper, zodat de deur hier tegenaan kan vallen zonder beschadigingen te maken.

Waar monteer ik een zwarte deurvastzetter?

Je monteert één deel van de deurvastzetter op de muur en één deel op de deur zelf. Zorg dat je bij het bevestigen voortdurend test of beide op gelijke hoogte zitten, zodat er probleemloos ingehaakt kan worden wanneer de deur open moet blijven staan.