deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF0500.61G schuifdeurhanger set voor glazen schuifdeuren Lanka zwart t.b.v. extra glazen deur

  • Op voorraad
€  70,91
per set, incl. BTW

Wil je een extra deur bevestigen aan jouw schuifdeursysteem? Deze schuifhangerset biedt uitkomst! De set bevat alle onderdelen die jij nodig hebt om een extra deur aan jouw rail te hangen. Kies voor gemak en bestel een complete extra hangerset in de schitterende uitvoering Lanka. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010583 Schuifdeurhanger set voor glazen schuifdeuren Lanka zwart t.b.v. extra glazen deur
set
€  70,91
Meer info Is jouw deuropening breder dan de schuifdeur? Om het geheel af te dekken en tocht- of kijkgaten te voorkomen, kun je er dan voor kiezen om een extra schuifdeur aan de rail te monteren. Ook bij een kastenwand kan een extra schuifdeur uitkomst bieden. Met onze deurhanger set weet je zeker dat je direct alle producten in huis hebt om deze extra schuifdeur te bevestigen.

De onderdelen in deze schuifdeurhanger set
- Twee gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de voorzijde van de schuifdeur worden gemonteerd;
- Een kleine schuifdeur vloergeleider die jouw schuifdeur aan de onderkant begeleidt en zorgt voor stabiel gebruik;
- Twee keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de schuifdeur uitzwaait.

Zwart steelt de show!
Geniet van industrieel zwart aan jouw wand met onze schuifdeurproducten in deze uitgesproken finish. De kleur geeft karakter aan een ruimte, met name door de opvallende ophanging van de schuifdeurhangers. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding hangt er vlot een mooi loftdeursysteem aan de muur! De hangers van Lanka zijn recht en stijlvol afgewerkt. Je monteert ze op de voorzijde van de schuifdeur.
Goed om te weten
  • Het product is massief.
  • Het extra deurpakket is te bestellen voor alle GPF schuifdeursystemen, geschikt voor reguliere deuren.
  • Met dit extra deurpakket bestel je alleen dié producten die jij nodig hebt voor jouw schuifdeursysteem. Je ontvangt dus geen onnodige artikelen.
  • Het extra deur-pakket is alleen te gebruiken in combinatie met een bestaand schuifdeursysteem.
Zwart Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag