Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Henderson

Over het merk...

Henderson biedt een ruim assortiment (onzichtbare) vouwdeuren en schuifdeuren. Deze railsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materiaal van goede kwaliteit. Het maakt van het oorspronkelijk Engelse bedrijf een toonaangevende leverancier voor een scala aan deursystemen.

Henderson logo

Hendersons Engelse roots

De firma Henderson heet voluit P C Henderson Ltd en is opgericht in 1921. In de County Durham staat het productiebedrijf, met meer dan 80 personeelsleden. Dit moederbedrijf ontwikkelt zich al sinds de start op het vlak van kwalitatieve oplossingen voor deuren. Na verloop van tijd breidt de firma zich uit met verkoopkantoren in Ierland, Nederland en China. Ze zijn er trots op om één van de grootste productiebedrijven in hun streek te zijn, met een behoorlijk CV achter hun naam. Zo zijn er maar liefst drie miljoen garagedeuren gemonteerd wereldwijd, verdeeld over 70 landen. Hendersons schuifdeurbeslag is daarmee een zeer succesvol Brits product.

Wereldspeler met kwaliteit op één

Henderson werkt vanuit het principe ‘Investor in People’ en is hierin erkend. Dit betekent dat er goede zorg is voor het personeel en dat er gewerkt wordt met geavanceerd materiaal. Dit gebeurt volgens ISO9001:2008. Bovendien vindt het bedrijf het belangrijk om verantwoord met het milieu om te gaan. De milieubewuste managementsystemen zijn opgesteld volgens ISO14001:2004.