Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hoppe

Over het merk...

Ontwikkelaar en producent HOPPE is een fenomeen in de wereld van het hang- en sluitwerk. Met hun HOPPE Groep zijn ze sinds het midden van de jaren ’70 Europa’s marktleider in deur- en raambeslag. HOPPE staat bekend om de designuitstraling van haar producten, de hoge kwaliteit en de technologische expertise (zeker wanneer het gaat om aluminium). De Duitse onderneming is in 1952 opgericht door Friedrich HOPPE en wordt tegenwoordig gerund door zijn zoons Wolf en Christoph HOPPE.

Hoppe logo

Drie generaties lange termijn-denken

Nu een nieuwe generatie de taken van hun vader heeft overgenomen en ook kleinzoon Christoph in het bedrijf is gekomen, blijft lange termijn-denken belangrijk. Duurzaamheid is daarbij een belangrijke pijler, evenals de waarden vertrouwen, geloofwaardigheid en loyaliteit. Door een fijn werkklimaat te creëren, krijgen medewerkers de optimale ruimte om zich te ontwikkelen. Het beslag wordt geproduceerd binnen Europa, met zorg voor het milieu. Bovendien is een goedwerkend team van groot belang voor creatieve input en service richting de klant. Alles voor het naleven van hun eigen motto: ‘Wie resultaten eist, moet perspectief bieden’.

Een ruim assortiment HOPPE-artikelen

HOPPE specialiseert zich in hang- en sluitwerk van de materialen aluminium, roestvast staal en messing massief. Naast kwalitatief deurbeslag voor binnendeuren, vind je er raamgrepen voor draaikiepbeslag en veiligheidsbeslag voor buitendeuren. In het assortiment van Cubic Colors is daarnaast HOPPE’s hefschuifdeurbeslag opgenomen. Met deze hoogwaardige collectie hef- en schuifgarnituur zorg je voor een nette en praktische afwerking van jouw schuifdeur of tuindeur.