deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior wandbeugel basic

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 12,49
per stuk, incl. BTW

Voorkom val-ongelukken met deze gunstig geprijsde wandbeugel van SecuCare. De maximale belasting bedraagt 110 kg. en je ontvangt twee jaar garantie op deze aankoop. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

3 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000251 SecuCare Senior wandbeugel basic, 30 cm
stuk
€  12,49
CC03000252 SecuCare Senior wandbeugel basic, 45 cm
stuk
€  14,48
CC03000253 SecuCare Senior wandbeugel basic, 60 cm
stuk
€  16,99
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Goedkoop & veilig: de basic wandbeugel
Voorkom een valpartij met deze basic wandbeugel. Hij is maximaal te belasten tot 110 kg. en een handige, helpende hand in de badkamer. Je geniet van extra grip door de geribbelde textuur op de kunststof (ABS) greep. Bovendien ontvang je twee jaar garantie op de wandbeugel.
Goed om te weten
  • Voorkomt valongelukken.
  • Zeer gunstig geprijsd.
  • Biedt extra grip door geribbelde textuur.
  • Voor de bevestiging is het nodig om gaten in de muur te boren.
  • Esthetisch minder mooi.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu