deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior wandbeugel

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 33,95
per stuk, incl. BTW

Voorkom val-ongelukken met een veilige wandbeugel van SecuCare. Het product van blank geanodiseerd aluminium kun je uitbreiden met een glow in the dark afsluitdopset of glow in the dark strip voor extra veiligheid. Door de wettelijke normeringen waar de wandbeugel aan voldoet, ben je verzekerd van goede houvast aan de wand bij een maximale belasting van 150 kg. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

5 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000242 SecuCare Senior wandbeugel, 40 cm, hoogglans wit
stuk
€  33,95
CC03000243 SecuCare Senior wandbeugel, 40 cm, mat wit
stuk
€  44,95
CC03000244 SecuCare Senior wandbeugel, 50 cm, hoogglans wit
stuk
€  37,95
CC03000245 SecuCare Senior wandbeugel, 50 cm, mat wit
stuk
€  44,95
CC03000247 SecuCare Senior wandbeugel, 60 cm, mat wit
stuk
€  49,95
Lekker compleet
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Een helpende hand
Heb je soms een handje nodig, bijvoorbeeld tijdens het douchen of bij het uit bad stappen? De Secu wandbeugel is inzetbaar op allerlei manieren. Haar ergonomische stang is plat ovaal en de greep is gemaakt van blank geanodiseerd aluminium. De montagesteunen zijn gemaakt van glasvezel versterkt kunststof, terwijl de kappen van slagvast ABS zijn. Je ontvangt de greep in een standaardlengte, maar hij is gemakkelijk in te korten. Zo past hij altijd in jouw situatie!

De wandbeugel voldoet aan wettelijke normeringen
Uiteraard is het van groot belang dat de wandbeugels bewezen hebben veilig en betrouwbaar te zijn. Ze worden daarom onderworpen aan allerlei testen… en met succes! De wandbeugels van Secu voldoen tot een maximale belasting van 150 kg. aan alle wettelijke normeringen en worden geleverd met vijf jaar kwaliteitsgarantie. Ook hebben ze een onafhankelijke test door het SKG doorstaan en zijn ze ruimschoots goedgekeurd voor de NEN-EN 12182 normering, de Richtlijn Medische hulpmiddelen 93/42/EEG en de CE richtlijn.
Goed om te weten
  • Voorkomt valongelukken.
  • Wordt geleverd in standaard lengtes, maar is ook gemakkelijk in te korten.
  • Uit te breiden met glow in the dark-producten voor extra gemak.
  • Voor de bevestiging is het nodig om gaten in de muur te boren.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu

Gerelateerde producten