deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Impresso

Over het merk

Impresso maakt kwalitatief deurbeslag voor een scherpe prijs. Ondanks de Hollandse roots van het bedrijf, baseren ze de namen van hun deurkrukken graag op Britse plaatsnamen, zoals: Londen, Oxford en Brisbane. Het Impresso deurbeslag is perfect voor zowel moderne, klassieke als industriële woningen.

Impresso

Oog voor detail

Open jouw deuren in stijl met Impresso deurbeslag. Of je nu gaat voor de wat meer uitgewerkte modellen met veel details of juist een meer minimalistische, moderne deurklink: Impresso heeft een uitgebreide range aan artikelen in haar assortiment. De deurkrukken hebben een uitgesproken design met oog voor detail. Wil jij jouw interieur voorzien van een mooie, nieuwe uitstraling tegen een aangename prijs? Dan is dit beslag echt iets voor jou. De verschillende deurklinklijnen zijn te herkennen aan de diverse, Britse plaatsnamen. Van London tot Liverpool en van Oxford tot Dover: met Impresso deurbeslag haal je Engelse klassiekers in huis voor elk interieur!

Assortiment

Ons assortiment Impresso deurbeslag is afgewerkt in verschillende finishes en uitsluitend geschikt voor gebruik binnen. De Impresso deurkrukken zijn afgewerkt in aluminium, chroom, RVS en zwart. Hierbij heb je qua kleur dus keuze in zilver(grijs) of zwart. Heb je niet veel tijd of geen zin om je deurkruk regelmatig te moeten poetsen? Dan raden we je aan om te kijken naar één van de RVS deurkrukken. RVS betekent niets minder dan: roestvrijstaal. Deze materiaalsoort is van hoge kwaliteit en heeft niet veel onderhoud nodig. Hierdoor geniet je extra lang van je deurbeslag. In plaats van RVS kun je ook kiezen voor zwart deurbeslag. Deze finish heeft misschien iets meer onderhoud nodig, maar is het dubbel en dwars waard. Zwart deurbeslag geeft jouw interieur een robuuste, maar ook elegante uitstraling en past in zowel moderne- als de wat klassiekere interieurs. Vanwege deze veelzijdigheid is zwart beslag ongekend populair.

Impresso deurbeslag kopen

Impresso deurbeslag online kopen gaat heel makkelijk via onze webshop. Er zijn meerdere opties waarmee je jouw gewenste deurkruk kunt vinden. Je kunt zoeken op jouw favoriete afwerking, maar je kunt de deurklinken ook selecteren op slotsparing. Let er wel op dat ons assortiment Impresso deurbeslag alleen geschikt is voor binnendeuren.