deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Raamsloten

Klein maar fijn. Dat zijn onze raamsloten, speciaal ontwikkeld voor schuiframen, kleine raampjes in het toilet of de bovenlichtjes boven een deur. Ze bieden de noodzakelijke beveiliging: vaak geen overbodige luxe bij dit type ramen. Door hun kleine formaat monteer je ze eenvoudig op smalle kozijnen van aluminium of kunststof. Nauwelijks te zien, maar wel een fikse inbraakwering voor indringers.


SecuMax raamgrendel 832 wit
SecuMax raamgrendel 832 wit
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  29,95
Per stuk
SecuMax raamslot 806 wit
SecuMax raamslot 806 wit
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  24,95
Per stuk

Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG 1 ster

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is in heel Nederland ingesteld om de beveiliging van woningen inzichtelijk te krijgen en zo mogelijk te verhogen. En met effect! Woningen die voldoende aan hun veiligheidseisen, ontvangen een sticker met het logo van PKVW die op de voordeur geplakt kan worden. Voor veel inbrekers is dit reden genoeg om een inbraak bij dit pand niet eens te proberen. Uit onderzoek is gebleken dat er hierdoor maar liefst 95% minder kans is op een inbraak! Onze raamsloten dragen bij aan deze veiligheid en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk. Bovendien zijn ze gekwalificeerd met SKG 1 ster, waardoor ze tot drie minuten inbraakwering opleveren.

Wat is jouw stijl?

Als je het belangrijk vindt om één stijl door te trekken in jouw interieur, is het natuurlijk jammer als ons raamslot voor stijlbreuk zorgt. Daarom zijn de raamgrendels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo valt het witte SecuMax raamslot nauwelijks op bij een wit kozijn, terwijl bruine ramen een onopvallend, bruin raamslot kunnen krijgen. Bekijk de kleuren en kies jouw favoriet!