deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Naambordjes

Informatief en sfeervol

Borden met informatie over de bewoners, de functie van een ruimte of regelgeving maken veel duidelijk. Op deurbeslag.nl hebben wij een groot assortiment voor je beschikbaar met vele typen.

Er zijn verschillende soorten borden verkrijgbaar. De functies van de borden zijn: decoratief, ruimteaanduiding, bewaking, veiligheid of straatnamen.

Naambordjes

Naambordjes voordeur

Voor bij de voordeur hebben we naambordjes beschikbaar met elke gewenste namen. Tijdens het besteltraject kan je zelf je namen invullen. De naambordjes voordeur worden onder andere gemaakt van Emaille. Dit materiaal is afgewerkt met pigmenten en uitermate geschikt voor buitengebruik door de toplaag van gemalen glas. De grote variatie in kleuren en vormen zorgen ervoor dat er bij elke kleur en stijl voordeur wel een naambordje past.

Toiletbordjes

Twijfelen of je het damestoilet of herentoilet bent binnengelopen is verleden tijd met de duidelijke toiletbordjes van naambordjesexpert.nl. De bordjes zijn verkrijgbaar in drie stijlen. De stijl brocante biedt toilet en badkamerbordjes in crème kleur. De nostalgische uitstraling past goed bij de landelijke woonstijl. De modern zelfbewust bordjes zijn gemaakt van aluminium en hebben duidelijke zwarte letters of symbolen. De zakelijk sportief toiletbordjes zijn gemaakt van roestvast staal en hebben een ronde of vierkante vorm. De vierkante toiletbordjes zijn met schroeven te monteren. De ronde aanduidingsborden zijn voorzien van een plak strip en daarmee blind te monteren.

Oude reclameborden

Een serie reclameborden om trots op te zijn! Deze borden dragen allemaal een stukje historie in zich. De bijzondere afbeeldingen met diepe kleuren door de emaille fabricatie zijn een aanwinst voor thuis, het cafe of het kantoor. De reclames van de jarenoude merken waarvan er sommige nog steeds bestaan geven een uniek stukje geschiedenis weer. De manier van presentatie en design geeft een speciaal gevoel van toen. De bolling in de reclameborden zorgt voor een extra opvallend effect. Van de vroegere sigaretten reclames tot aan het pakje boter, ze staan allemaal online in onze shop.

Hier waak ik bordjes

Pas op! Waakhond. Iedereen krabt dan wel even achter zijn oren. De Dobermann, Herdershond of Hushpuppy komt je tegemoet. De verschillende hier waak ik bordjes doen het allemaal goed. De hond rassen zijn gedetailleerd getekend met een duidelijk tekst. Door de verschillende afmetingen zijn de hier waak ik bordjes goed toe te passen bij een hek of voordeur. De bordjes zijn voorzien van vier bevestigingsgaten.

Trein en tram serie

Voor de trein en tram liefhebbers biedt de webshop van www.naambordjesexpert.nl een grote collectie nostalgische borden uit de trein en tram van vroeger. De teksten zijn nog op oude manier geschreven. De borden zijn nu op komische manieren toe te passen in bijvoorbeeld de veranda of de woonkamer. De reacties komen vanzelf!

Horeca borden

Je ziet ze nog best veel! De emaille horeca borden in de categorie horeca verrijken vele kroegen, keten en kantines. Sommige zijn vandaag de dag nog steeds actueel. Andere soorten zijn gericht op de regelgeving van vroeger.

Veiligheidsborden

Breng bezoekers en gasten op de hoogte van gevaren of regelgeving. Met onze veiligheidsborden is gelijk duidelijk wat er kan gebeuren. Pictogrammen, gebiedende teksten of duidelijke signaalkleuren zorgen dat de borden opvallen.