deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Veilig in huis met hulpmiddelen

Laatste update: 30 maart 2022

Met de juiste hulpmiddelen kan wonen in huis veiliger, langer en comfortabeler. Of het nu gaat om de bescherming van stopcontacten tegen nieuwsgierige baby’s of het veilig kunnen baden voor senioren. Met hulp op maat kunnen hulpbehoevenden langer thuis blijven wonen, zonder dat ze andere mensen nodig hebben bij de alledaagse dingen. Als deurbeslag.nl doen we ons best om met de juiste producten het leven net iets makkelijker en veiliger te maken.

Hulpmiddelen

Secu hulpmiddelen in de badkamer

Natte en gladde ruimtes kunnen een gevaar vormen voor zowel jong als oud. Het is daarom extra belangrijk om de badkamer zo veilig mogelijk te maken. Zo zijn SecuCare antislip douchematten of badmatten een goede toevoeging voor een veilige badkamer. Ook is het bevestigen van verschillende beugels in de douche of naast het toilet praktisch voor meer steun bij het (op)staan. De washulp is een makkelijke tool die hebt bij het wassen, terwijl een douchestoel (in hoogte verstelbaar) ervoor zorgt dat je niet de hele tijd hoeft te staan.

Zorghulpmiddelen badkamer
Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging kopen

Een veilige leefomgeving is essentieel voor een kind. Al met een paar kleine SecuCare hulpmiddelen wordt jouw huis een stuk kindvriendelijker. Hoekbeschermers zijn makkelijk te bevestigen aan de eet- of salontafel, zodat het kind zich niet kan bezeren aan de scherpe hoeken. Stopcontactbeschermers zijn erg praktisch voor met name lage stopcontacten, zodat hier geen kleine vingertjes in kunnen komen. Ook de vergrendeling van kasten is een must: zeker wanneer het om lage keukenkasten met schoonmaakmiddelen gaat. Deze vergrendelingen zijn beschikbaar in verschillende modellen die zowel zichtbaar en niet zichtbaar gemonteerd kunnen worden.

Tijdelijke zorghulpmiddelen aanschaffen

Andere praktische zorghulpmiddelen in ons assortiment zijn bijvoorbeeld douchezakken voor mensen die met hun been of arm in het verband of het gips zitten. Ook zijn er speciale wandbeugels die je kan bevestigen met een zuignap: ideaal dus voor tijdelijke zorgsituaties. Naast alle grote zorghulpmiddelen zijn er ook veel kleine tools die het leven makkelijker maken voor bijvoorbeeld mensen wiens handfunctie niet meer optimaal werkt. Denk dan aan tube-uitknijpers, penverdikkers, speciale openers, scharen en nog veel meer.

Tijdelijke zorghulpmiddelen

Zorg op maat bij deurbeslag.nl

Moeten er (plotseling) maatregelen genomen worden om een woning veiliger of comfortabeler te maken? Of zoek je gunstig geprijsde artikelen om het dagelijks leven veiliger te maken? De juiste hulpmiddelen van deurbeslag.nl zorgen ervoor dat je snel een oplossing in huis hebt. We hebben tal van producten voor uiteenlopende zorgsituaties. En kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar jouw persoonlijke situatie.

Naar de hulpmiddelen Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail