Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

JNF

Over het merk...

De roots van JNF liggen in Portugal, waar het bedrijf sinds 1965 bouwbeslag maakt. Van taatsscharnieren tot rozetten: JNF gaat in alle gevallen voor goede kwaliteit en service, met oog voor trends en innovatie.

JNF logo

JNF: een dynamisch bedrijf

Sinds 1965 richt JNF zich op het produceren van hardware voor meubels en constructie. Hierbij spelen ze in op de voortdurende veranderende economie en de uitdagingen op de markt. Dit doen ze met name door aandacht te besteden aan de ontwikkeling van oplossingen die voldoen aan de hedendaagse trends. Daarbij houdt JNF zich bezig met onderzoek en de ontwikkeling van producten en werkt het bedrijf samen met organisaties die hen voorzien van informatie en hen begeleiden bij de ontwikkeling van projecten. Sommige van deze organisaties zijn verbonden met Portugese universiteiten op het gebied van engineering en design. Het bedrijf heeft een dynamisch team dat ernaar streeft innovatieve oplossingen op een duidelijke en passende in het leven te roepen, die passen bij de identiteit van het bedrijf en die ervoor zorgen dat de positie in de markt behouden blijft. Het bedrijfspand heeft een oppervlak van ongeveer 9000m² en biedt onderdak aan zowel de productie als de logistieke afdeling. Er zijn ongeveer 50 mensen rechtstreeks in dienst bij het bedrijf.

Veelzijdig assortiment

JNF produceert meubel-, deur- en bouwbeslag en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in moderne trends. Dit zie je aan de bijzondere vormen en combinaties van hun deurkrukken, maar ook aan de innovatie van hun taatsscharnieren. De JNF taatsscharnieren zijn een geweldige toevoeging voor (stalen) deuren.

Innovatie en duurzaamheid

JNF is zeer actief in het observeren van trends die op de internationale markt gaande zijn. Ook doen zij mee aan een duurzaamheidsprogramma om bij te dragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en afval. Naast roestvrij staal werkt JNF daarom ook met speciale, niet-galvanische en niet-vervuilende afwerkingen, zoals afwerking in titaan. Deze afwerking komt tot stand via de zogenaamde PVD (Physical Vapor Deposition) technologie. Door voortdurend te zoeken naar nieuwe ontwerpen en processen is JNF een erkend bedrijf op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf heeft als missie om ervoor te zorgen dat de productie en distributie van bouw- en meubelbeslag aan de eisen van hedendaagse architectuur- en herontwikkelingsprojecten voldoet. In dat proces besteedt JNF ook bijzonder veel aandacht aan klanttevredenheid. Het is hun visie om de nationale en internationale referentie te zijn in de sector waarin het opereert. Daarbij zet JNF in op technologie, innovatie, functionaliteit en design in combinatie met milieuvriendelijk- en maatschappelijk ondernemen en heeft het bedrijf een sterke bedrijfscultuur en identiteit als waarde.