Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Juwel

Over het merk...

De Italiaanse firma Juwel is specialist als het gaat om kluizen voor in huis. De kans is groot dat je hun privékluizen en sleutelkluizen als eens tegengekomen bent in kantoren, hotels of woningen. Het merk Juwel staat door haar lange staat van dienst gelijk aan trots, hoge kwaliteit en veiligheid.

Juwel logo

Een scala aan kluizen

De collectie van Juwel is groot en beslaat bijna de volledige wereld van kluizen. Zo vind je naast varianten voor in een hotelkamer of kantoorpand, ook kleine uitvoeringen die heel geschikt zijn voor plaatsing in een boot of caravan. Ideaal op vakantie! Ook wanneer je op zoek bent naar een veilige opbergplaats in jouw auto of vakantiehuis, helpt Juwel je uit de brand.

Bedien jouw kluis zoals jij dat wilt

Je hebt de keuze uit bediening met een gewone sleutel of een codeslot. Bij een sleutel weet je zeker dat jij de enige bent met een exemplaar; bij een cijferslot hebben andere huiseigenaren of collega’s ook eenvoudig toegang tot een gedeelde kluis. Zeker in het geval van de sleutelkluizen van Juwel is deze laatste optie een uitkomst.