deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Kluis

Kluizen

Zekerheid voor het opruimen

Een kluis kopen doe je om verschillende redenen. Misschien ben je simpelweg op zoek bent naar een veilige geldkluis of een inbraakwerende kluis voor jouw kostbare apparatuur. Je kunt ook op zoek zijn naar een brandkast waarin documenten brandveilig opgeborgen zijn. Zoveel gebruiksdoelen, zoveel varianten… daarom zijn er grote kluizen en kleine kluisjes, bediend met sleutel of code.

Afstortkluis

Afstortkluis

Een afstortkluis wordt veel gebruikt in winkels en bij bedrijven. Het voorkomt dat er grote geldbedragen in jouw kassa liggen – met alle gevolgen van dien wanneer inbrekers of overvallers hier lucht van krijgen. Door de biljetten regelmatig af te romen en te bewaren in een afstortkluis, zit er nooit teveel geld in jouw lade.

Brandwerende kluis

Brandwerende kluis

Er zijn spullen en documenten die je tegen inbrekers wilt beschermen, maar ook tegen brand. In zo’n geval biedt een brandwerende box uitkomst. Ontstaat er brand in een ruimte, dan bieden zij tientallen minuten lang de zekerheid dat het waardevols in de box niet aangetast wordt. Precies wat je nodig hebt bij belangrijke paperassen!

Lockerslot

Lockerslot

De beste beveiliging van jouw kluisje is een lockerslot. Dit kleine, elektronische hulpmiddel zorgt beschermt je eigendommen tegen ongenode gasten. Je sluit een lockerslot af met een persoonlijke pincode of een geprogrammeerde kaart of tag. De lockersloten denken mee met jouw situatie, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende montagevarianten en voor diverse gebruikersaantallen.