deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Pictogram

Pictogram

Zeg het met beelden

Een kluis kopen doe je om verschillende redenen. Misschien ben je simpelweg op zoek bent naar een veilige geldkluis of een inbraakwerende kluis voor jouw kostbare apparatuur. Je kunt ook op zoek zijn naar een brandkast waarin documenten brandveilig opgeborgen zijn. Zoveel gebruiksdoelen, zoveel varianten… daarom zijn er grote kluizen en kleine kluisjes, bediend met sleutel of code.

Pictogram nooduitgang

Pictogram nooduitgang

Geef ten allen tijde duidelijk aan waar zich de nooduitgang bevindt in jouw bedrijfspand of winkel. In het geval van een noodsituatie kunnen mensen zich snel naar buiten begeven.

Pictogram toilet

Pictogram toilet

Onmisbaar in penibele situaties: een heldere aanduiding waar je de toiletten kunt vinden! Cubic Colors biedt je een ruime collectie pictogrammen met aanwijzingen voor het dames-, heren- of invalidentoilet. De emaille bordjes met (humoristische) afbeeldingen zijn ontwikkeld in overleg met diverse kunstenaars.

Pictogram nood

Pictogram nood

Het is van levensbelang om in noodsituaties snel de uitgang of hulpmiddelen te kunnen vinden. Noodpictogrammen zijn daarom een vereiste in openbare gebouwen. Ze leiden je snel naar een brandblusser, nooduitgang of EHBO-koffer. Onze pictogrammen voor noodsituaties zijn verkrijgbaar als bordjes en stickers.

Pictogram overig

Pictogram overig

Verduidelijkende bordjes voor uiteenlopende situaties: dat is onze collectie met overige pictogrammen. De trap, de bezemkast en de badkamer zijn onder andere locaties die je met onze pictogrammen herkent zonder de deur te openen! Praktische locaties zoals de rokersruimte of een informatiepunt zijn snel te vinden met behulp van deze fraaie pictogrammen.

Pictogram verbod

Pictogram verbod

Pictogrammen met verbodsborden zorgen voor helderheid. Niet roken, geen honden of geen drank. Maar ook op de stoep voor jouw woning kun je gebruikmaken van onze verbodspictogrammen. Wat dacht je van een ‘Verboden te parkeren’-bord, zodat jouw inrit vrij is wanneer je thuis komt uit het werk?