deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Deurbeslag

Deurbeslag

Openen en sluiten in stijl

Deurbeslag lijkt slechts een detail in jouw huis, maar het is een grote sfeerbepaler! Passend deurbeslag zet de toon voor het interieur dat zich achter de deur bevindt en geeft jouw bezoekers een eerste glimp van jouw woonstijl. Het is daarom goed om uitgebreid stil te staan bij de aanschaf. Ontdek de designer in jezelf!

Deurklink

Deurklink

De deurklink is het handvat dat je gebruikt om een deur te openen of te sluiten. Een deurkruk is leverbaar in een groot aantal finishes en modellen. Door het ruime assortiment kun je ze laten aansluiten bij jouw raambeslag en meubelbeslag, zodat jouw favoriete stijl als rode draad door het gebouw loopt. Je maakt de klink compleet met een rozet of schild.

Deurkruk op rozet

Deurkruk op rozet

Zoek je een sieraad voor jouw deur die sfeerbepalend is voor de gehele ruimte? Ga voor een deurkruk op rozet! Zowel verfijnde als robuuste deurklinken op rozet vind je in onze webshop. Naast een keur aan vormen, heb je de keuze 35+ finishes. Dankzij de juiste kleur wordt jouw deurkruk een perfect onderdeel in de rest van het interieur.

Deurkruk op schild

Deurkruk op schild

Een deurkruk lijkt een minimalistisch detail in jouw interieur, maar hij kan sfeerbepalend zijn voor de hele kamer! Het juiste deurbeslag versterkt jouw woonstijl en is daarom een decoratiemiddel op zich. Geniet van jouw persoonlijke pareltje aan de deur met onze uitgebreide collectie deurkrukken op schild. Combineer het comfort van een hoogwaardige deurklink met de elegantie van een deurschild.

Deurknop

Deurknop

Een deurknop is een stijlvol detail dat jouw deur extra klasse en sfeer geeft. In onze collectie vind je vaste en draaibare deurknoppen die geschikt zijn als binnendeurbeslag of buitendeurbeslag. Met 20+ finishes heb je volop keuze dit deurbeslag naar je hand te zetten. Van zwarte deurknoppen tot messing kastknoppen of RVS voordeurknoppen: geef er jouw persoonlijke draai aan!

Deurgreep

Deurgreep

Een deurgreep geeft jouw deur status en is daarnaast natuurlijk een praktisch handvat. Ze zijn te gebruiken voor zowel binnendeuren als de voordeur. In onze webshop vind je één van de grootste collecties grepen van Nederland, dus er is meer dan genoeg keuze. Ben je op zoek naar een net iets afwijkende maat of kleur? Ook maatwerk is mogelijk!

Knopkruk

Knopkruk

Een mooie knopkruk op de deur ademt elegantie. Alle draaibare deurknoppen uit ons assortiment zijn afgewerkt met een kwalitatieve finish. Door hun bescheiden grootte zijn ze perfect te gebruiken op binnendeuren, als alternatief voor een deurklink. Onze knopkrukken draaien sowieso uit op een eyecatcher op de deur!

Deurrozet

Deurrozet

Klein maar fijn. Die woorden omschrijven de deurrozet volkomen! Een rozet zorgt ervoor dat het krukgat in de deur een nette afwerking krijgt. Bovendien zit er in veel gevallen een veer ingebouwd, waardoor de deurkruk na verloop van tijd niet gaat doorhangen. Onze ronde, vierkante of ovale deurrozetten kun je eenvoudig combineren met de losse deurklinken in ons assortiment.

Deurbeslag accessoires

Deurbeslag accessoires

Een zoektocht naar de mooiste deurkruk voor jouw situatie eindigt bij het vinden van bijpassende accessoires. Immers: een deurkruk is essentieel bij het openen en sluiten van de deur, maar sommige deuren wil je ook kunnen vergrendelen. Denk daarbij aan het toilet, de meterkast of een ruimte met waardevolle spullen. Met behulp van onze deurbeslag accessoires geef jij de finishing touch aan jouw deur.

Deurschild

Deurschild

Zelf samenstellen is leuk en het zorgt voor nieuwe inzichten. Jij hebt daarom de mogelijkheid om je binnendeurbeslag helemaal zelf samen te stellen met het unieke GPF CombiVari-concept. Kies jouw favoriete deurkruk en maak ‘m compleet met een schild in dezelfde stijl. Zo geniet jij van alle vrijheid, de ruimste keuze én van deurbeslag dat aan al jouw wensen voldoet.

Toiletgarnituur

Toiletgarnituur

Comfort en privacy zijn belangrijk in een woning. Voor bepaalde ruimtes geldt dat extra, zoals het toilet en de badkamer. Bezorg jezelf, huisgenoten en gasten een veilig gevoel met onze kwalitatieve toiletgarnituren. Met een simpele draai aan de knop sluit je het kleinste kamertje af of kun je douchen zonder gestoord te worden!

Overslag

Overslag

Met een overslag heb jij een uniek en nostalgisch stukje deurbeslag in handen! Vroeger werd een overslag veel gebruikt als toiletslot. Het grote voordeel is dat er geen frees in de deur of het kozijn gemaakt hoeft te worden. Eenvoudigweg schroeven in de deur en het kozijn en jij creëert letterlijk in een handomdraai jouw privacy.